24.08.2020  |  EL  |  Branchen

NExsT 2.udgave 2020 er udkommet - læs bladet online

Indhold fra partner Hvad er dette?

Prysmian blad om telecom og bredbånd

Velkommen til årets anden udgave af NExsT - Prysmians publikation om verdens bredbånd og telekom. Denne udgave ser på drivere som Wi-Fi 6, 5G og 10G bredbånd - og hvordan udviklingen på disse områder vil påvirke design og implementering af fibernetværk og globale markeder.

Vi undersøger også inspirerende bredbåndspolitikker, projekter og finansieringsinitiativer over hele verden med fokus på USA, Sydafrika, Mexico, New Zealand og Indien.

Prysmian Group er især stolt af den nylige lancering af Sirocco Extreme, verdens første 180 um fiberkabel til FTTx og 5G-netværk, der kombinerer de mindste diametre og den højeste fibertæthed.

Vi er selvfølgelig altid interesseret i at høre din feedback, forslag, spørgsmål og udtalelser. Er der noget, du gerne vil dele med os? Kontakt NExsT redaktionsteam på e-mail adresse: nexst@prysmiangroup.com.

Læs alle historier online her

  • US Rural Broadband - Funding update
  • Prysmian Group launches world's first 180 micron fibre cable for FTTx and 5G networks
  • Dell’Oro: 5G mobile backhaul equipment market at $3bn by 2024
  • The 10G platform: Next great leap for broadband?
  • Wi-Fi 6: more than a speed boost
  • New Zealand speeds up ultra-fast broadband rollout

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere