28.01.2021  |  EL  |  El-materiel

NU LANCERER VI VISONIC TYVERIALARMPRODUKTER

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er en glæde, at informerer om at Teletec nu er distributører af Visonic tyverialarmprodukter.

Visonic er velkendt i Norden for sine højkvalitets sikkerhedsprodukter og komponenter. Selskabet har eksisteret siden 1974 og har udviklet sin produktserie så den dækker de fleste behov.

Visonic komplette trådløse alarmsystem adskiller sig fra andre producenter med lang batterilevetid og rækkevidde. Effektive installationer og gode diagnoseværktøjer gør dette til et førstevalg idet kravene i sikkerhedsbranchen er høje. Specielt er flagskibet PM-360R meget anvendeligt i boliger.

Hvis du vil vide mere om produkterne, er du velkommen på vores web teletec.dk eller downloade kataloget her >>

Kontakt gerne Ole Gade som har mange års erfaring med Visonic på telefon 2058 8373.

Mere fra Teletec Connect

Teletec Connect

www.teletec.se

Teletec Connect AB er en nordisk distributør av sikkerhedsprodukter indenfor områderne Indbrudsalarm, Videoovervågning, Adgangskontrol, Porttelefoni og Brandalarm. Teletec koncernen har kontorer i Stockholm (hovedkontor), Gøteborg, Oslo og Herlev. Totalt har koncernen 45 ansatte og er en av de førende distributører indenfor elektronisk sikkerhed i Norden.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere