17.03.2023  |  EL  |  El-materiel

Vi tager på turné med Paxton!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vil du være blandt de første til at se de seneste løsninger indenfor adgangskontrol, video og porttelefon, så tilmeld dig Paxton’s Tech Tour som blandt andet besøger Malmø og Helsingborg.

I løbet af en formiddag, ”9.00-12.00” vil vi præsentere Paxton’s forskellige produkter indenfor eksempelvis, Paxton10, VMS, netværksbaseret porttelefon, video og adgangskontrol med PaxLock.

Eventet er målrettet til alle som arbejder med sikkerhed, og som ønsker at se hvad denne fantastiske ADK-løsning kan tilbyde. Er du tekniker, konsulent, rådgiver eller sælger indenfor sikkerhed, og ikke er bekendt med Paxton i forvejen,vil dette være en enestående mulighed for at se alle mulighederne, så tilmeld dig idag!

Vi kommer forbi Malmø og Helsingborg i løbet af foråret 2023, for at give dig mulighed for at opleve Paxton Tech tour!

Vi kan eventuelt arrangere samkørsel fra vores kontor i Herlev

Aktuelle datoer nær København:
Malmø - 25/4
Malmø - 16/5
Helsingborg - 12/6

For registrering/tilmelding:
Send en mail til jesper.kristensen@teletec.dk

Mere fra Teletec

Teletec

www.teletec.dk

Vi er Teletec!  Vi er Nordens førende distributør af professionelle elektroniske sikkerhedsprodukter inden for tyverialarmer, kameraovervågning, adgangskontrol og brandalarmer. I dag er vi omkring 35 ansatte, alle med en passion for sikkerhed, med kontorer i Stockholm, Göteborg, Oslo og København. Sammen med over 2000 detailhandlere i Sverige, Norge,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere