05.04.2018  |  EL  |  Varme og køling

Ny app gør det nemt at holde øje med varme- og køleforbruget

Takket være ny app er det nu muligt at kontrollere varme- og køleløsninger ved blot ét enkelt klik. Det skal samtidig give et større overblik over forbrug.

Der er en ny app på markedet fra Panasonic. Ved at udnytte moderne teknologi holder appen øje med både opvarmning og nedkølingen af de bygninger, som forbrugeren ønsker. Formålet er at gøre det nemt for virksomheder og private at få et indblik i eget forbrug.

Appen hedder 'Datanavi', og med et klik kan brugeren få adgang til detaljerede informationer om varme- og køleløsningerne og et overblik over forbruget. Det skal gøre det nemmere at udpege konkrete steder, hvor der kan spares på forbruget, eller effektiviteten kan øges. 

Læs også: Ny app hjælper med at holde styr på værktøjet

Samtidig er appen udstyret med et kontrolsystem, der sender notifikationer, når det er tid til service eller vedligeholdelse.

Datanavi benytter sig af Panasonics Light ID-teknologi og genkender på den måde det enkelte produkts unikke ID-kode. Man modtager ID-koden ved at holde sin smartphone op til LED-lyskilden på den tilknyttede fjernbetjening, som så transmitterer usynlige højhastighedsblinklys eller Light ID-koder.

Når der er oprettet forbindelse, kan man se oplysninger om sin varme- og køleløsning, som vises direkte på skærmen.

Læs også: Få hjælp til at udnytte den smarte teknologi

For at appen kan virke kræver det dog, at produktet understøtter Light ID-teknologien.

Datanavi-appen er tilgængelig på iOS og Android.

- EST 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere