09.01.2023 | Navnenyt

Ny Area Sales Manager hos Redan

Hils på Redans nye Area Sales Manager

Vi er glade for at fortælle, at vi den 2. januar kunne byde endnu en ny kollega velkommen her hos Redan. Ulrik Kure, som er 53 år og bor i Herning sammen med sin kone og to børn.
Ulrik kommer fra et job som KAM hos Uponor VVS og er vores nye Area Sales Manager for Midt- og Sydjylland, da Finn Kjeldsen har besluttet at gå på pension pr. udgangen af februar.
Ulrik og Finn får dermed 2 måneders samarbejde i det midt- og sydjyske område, således at der sikres en god overlevering af Finns kunder og opgaver.
Vi glæder os over at have fundet en kvalificeret afløser for Finn og vi håber I vil tage godt imod Ulrik "derude".      

Mere fra Danfoss Redan A/S

Danfoss Redan A/S

www.redan.dk

”COMFORT FIRST” er målet for Danfoss Redan A/S i alle led. Vi er en danskejet producentvirksomhed og har eksisteret siden 1971. Vi har løsningen til en hver type bolig, som forsynes med fjernvarme, og tænker kunder og forbrugere ind i alt, hvad vi gør. Hos Danfoss Redan A/S er vi specialister i produktion af moderne og driftsikre fjernvarmeunits, varmeve…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere