28.05.2020  |  EL  |  El-materiel

Ny avanceret spændingstester gør dig mere effektiv

Indhold fra partner Hvad er dette?

Wihas nye berøringsløse spændingstester dækker fra 12 – 1.000V og advarer med både akustisk og optisk signal for optimal sikkerhed. Og mangler der lys til arbejdet tændes der blot den kraftige integrerede LED lommelygte.

Den berøringsfrie etpolede spændingstester fra Wiha giver en første indikation af, om et område er under spænding eller ikke takket være et optisk og akustisk signal og deruover så lyser lysdioderne afhængigt af styrken på det skiftende elektriske felt under selve spændingstesten. Alt sammen funktioner der øger brugerens sikkerhed når der arbejdes i områder med spænding. Spændingstesteren dækker et stort område på 12 – 1000 V AC.

En integreret lommelygte som også kan benyttes som almindelig lyskilde giver brugeren mulighed for at belyse målepunktet i mørke omgivelser og med den internationale tilpassede målespids er spændingstesteren egnet til alle stikdåsevarianter.

Med spændingstesteren følger to AAA batterier og sparefunktionen som automatisk aktiveres efter fire minutter uden brug øger holdbarheden.

Wihas spændingstester kan bl.a. benyttes til registrering og lokalisering af spændingsførende ledninger, kabelafbrydelser og – brud , sprungne sikringer, defekte pærer samt enkeltlederregistrering. Alt i alt et nyttigt stykke værktøj når der skal findes mulige fejlkilder som udsætter brugeren for fare.

Produktet kan købes allerede nu via vore forhandlere.

Mere fra Wiha

Wiha

https://www.wiha.com/dk/da/

Wiha er en af verdens førende producenter af håndværktøj til professionel brug i industri og håndværk.Wiha blev grundlagt for 80 år siden som en lille familieejet virksomhed og er nu en verdensomspændende virksomhed – og ledes stadigvæk af Hahn-familien.Med et produktprogram af innovative håndværktøjsløsninger, der er specielt afstemt efter brugernes behov, ønsker Wiha at lette brugernes hve…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere