10.05.2019  |  EL  |  Branchen

Ny belysningsvirksomhed vil være grossisternes bedste ven

Tæt samarbejde med grossisterne, professionel rådgivning og god service er strategien for den nye virksomhed Lumen:Light. Ved roret er Peter Aaløse, som har været i belysningsbranchen i tre årtier.

En ny belysningsvirksomhed indtræder nu på det danske marked. I front er Peter Aaløse, der har været i branchen i tre årtier og tidligere arbejdet hos Junghenrich og John Nielsen. Han har ambitioner om, at den nye virksomhed Lumen:Light skal være grossisternes bedste ven.

Læs også: Signify leverer nye energieffektive lyskilder til Vestergaard Company

Virksomheden vil fokusere på professionel rådgivning og høj grad af kundeservice, der efter Peter Aaløses mening altid er efterspurgt af de seriøse spillere i markedet:

”Ændringerne i branchen er sket i et tempo, som hverken leverandører, producenter og kunder helt har kunnet nå at følge med i. For inden man fik de bestilte varer på lager, havde en anden aktør et nyt og billigere produkt på hylden. Vores berettigelse i branchen skal være, at relationer til både kunder og leverandører med en høj grad af service gør, at der skal mere end pris til at skifte”.

Gennem de seneste 20 år har Peter Aaløse besøgt leverandører på fabrikker og messer i udlandet, hvor han har afdækket markedet og udvalgt produkter til det danske marked.

Læs også: EU-initiativ støtter kommuners omstilling til LED

Lumen:Light har etableret sig i lokaler i et af Kastrups industrikvarterer.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere