17.06.2020  |  EL  |  El-materiel

Ny brandtætning til kabler, kabelbundter og kabelskinner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kabel- og rørtætningsspecialisten Roxtec lancerer det nye GK brandtætningskit. Det gør det meget hurtigt og nemt at sikre certificerede brandtætninger over vandlinjen på rigge, platforme, skibe og fartøjer.

I hele verden efterspørger værfterne brandtætninger, der kan hjælpe dem med at tætne omkring kabler og kabelbundter i skotter og dæk over vandlinjen. Vi kan nu imødekomme den enorme efterspørgsel og løse udfordringerne med kabeltæthed takket være den certificerede GK kabel- og rørtætningsløsning. Og så er den til og med nem at anvende, fortæller Roger Johansson, Executive Vice President and Business Area Manager Marine & Offshore i Roxtec International AB. 

Se den korte film her: GK brandtætnings-kit film

Fleksibilitet og certificering

GK Firestop tætningsløsningskit kombinerer forskellige letvægts og halogenfri brandhæmmende materialer som fx. tætningslister og modstandsdygtigt fiberglas mod koldrøg ved en pose udarbejdet i integreret brandhæmmende materiale. Det brandhæmmende materiale udvides for således at lukke hullet i tilfælde af brand eller en temperaturstigning til over 150 ° C.

GK brandtætningskit er godkendt til marine brandklasse A i henhold til RoHS and REACH. Det er certificeret til brug sammen med enhver type boltet eller svejset sleeve og enhver marinegodkendt fugemasse.

”GK brandtætning er A-0 brandgodkendt, og kræver ingen anden ekstra isolering” fortæller Roger Johansson. GK brandhæmmende tætningskit er meget bedre end almindelig tætningsmasse. Tætningen kan åbnes for at give mulighed for yderligere kabler og er ideel til brug i retrofit-projekter. ”

Designet til at spare tid og plads

GK brandtætningskit er hurtigt og nemt at installere omkring kabelbundter og kabelskinner. Det er pladsbesparende og ekstremt omkostningsminimerende takket være den imponerende udfyldningsgrad.Værfter kan nu spare masser af tid samtidig med at de bevarer sikkerheden, uden at adskille kabelbundterne.

Se den korte film her: Installationsfilm af GK brandtætning

For yderligere oplysninger venligst kontakt Roger Johansson, Executive Vice President Business Area Marine and Offshore, Roxtec, på +46 455 36 67 00 eller via roger.johansson@roxtec.com. 

Detaljeret produktinformationer om GK brandtætning findes på roxtec.com/dk

Mere fra Roxtec Denmark ApS

Roxtec Denmark ApS

www.roxtec.com/dk

Roxtec Denmark ApS udvikler, producerer og sælger komplette tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Vores modulbaserede tætninger er grundlaget, men vores stabile vækst bygger primært på dedikerede medarbejdere, stærke værdier og et klart kundefokus.Løsninger til dine behovVores tætte samarbejde med kunder og teamworket i vores egen globale organisation, skaber fremragende betingelser f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere