11.02.2020  |  EL  |  El-materiel

Ny distributør af Vaion overvågningsplatform i Norden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vaion vælger Teletec som distributør af deres overvågningsplatform med  tilhørende kameraer og servere. 

Vaion er en global tech‐virksomhed med kontor i Norge, England og USA som startede udfra ideén  om at kunne leverere videosikkerhed på en smartere og bedre måde end hvad man hidtil har set. 

Virksomheden blev grundlagt i Norge i 2018 med expertise fra bl.a. Cisco, TANDBERG, Acano og  McKinsey & Company.     

Vaion forandrer med sin end‐to‐end sikkerhedsløsning, den traditionelle videosikkerhedsløsning  gennem innovative AI funktioner som gør det lettere for virksomheder at overvåge sine aktiver  proaktivt. Med integreret video og lydanalyse, som drives af maskin‐indlæringsalgoritmer, tager  Vaion kameraovervågning til det næste niveau.     

Teletec, som er en af de ledende distributører af kameraovervågning i Norden, forstærker nu sin  position yderligere ved at kunne tilbyde Vaions overvågningsplatform. Samarbejdet indebærer  derfor at Teletec’s kunder kan tilbyde markedets nyeste funktioner som ikke tidligere har været mulige.     

‐ Det er med stor entusiasme, at vi i Teletec indgår et samarbejde med Vaion og deres innovative  videoplatform. Med Vaion i portfolioen kan vi tilbyde vores kunder et heldækkende og skalérbart  system indenfor kameraovervågning, hvor ingen opgaver er for små eller for store! Nu tager vi helt  enkelt næste skridt på rejsen imod at blive en endnu mere relevant aktør på det kraftigt voksende  videomarked, siger Peter Freander, (CEO hos Teletec).     

‐ Med sin store erfaring  som værdiskabende distributør indenfor sikkerhedsmarkedet er Teletec  den oplagte samarbejdspartner i Norden. Teletec kommer nu til at kunne tilbyde sine installatører  og systemintegratører, en innovativ VMS‐platform som giver markedet det som efterspørges, siger  Andres Portillo, (VP hos Vaion).  

Mere fra Teletec Connect

Teletec Connect

www.teletec.se

Teletec Connect AB er en nordisk distributør av sikkerhedsprodukter indenfor områderne Indbrudsalarm, Videoovervågning, Adgangskontrol, Porttelefoni og Brandalarm. Teletec koncernen har kontorer i Stockholm (hovedkontor), Gøteborg, Oslo og Herlev. Totalt har koncernen 45 ansatte og er en av de førende distributører indenfor elektronisk sikkerhed i Norden.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere