23.01.2017  |  VVS  |  Branchen

Brancheprofilen: Ny distriktschef skal samle forretningen

Som ny distriktschef for Caverion skal Hanne Rendsborg skabe en ny kultur og samle faggrupper, der længe har været separeret.

Hvad består dit nye job i? 
Som distriktschef for serviceafdelingen på Sjælland har jeg ansvaret for hele forretningen på serviceområdet. Det indebærer salg af hele vores portefølje inden for el, VVS, ventilation og CTS-styring. De faggrupper har før være opdelt i hver deres forretningsområde, men nu bliver det min opgave at få dem samlet, så vi kan få glæde af hinanden, og så vi kan gå ud til kunderne med hele porteføljen.

Hvorfor har du valgt at arbejde med livscyklusløsninger til bygninger og energioptimering?  
Jeg er leder med stort L, så for mig handler det mere om at binde det her sammen og få medarbejderne til at yde tingene end selve branchen. Jeg har før arbejdet i telebranchen, hvor jeg også havde den tekniske del af det – så på den måde er det ikke helt fremmed for mig. Jeg kender dog ikke lige denne her branche fra før, men det har jeg bare set som spændende og udfordrende. 

Hvad bliver den største udfordring i dit nye job?
Forretningen har været fagopdelt så længe, at det bliver en udfordring at få skabt en ny kultur i forhold til samarbejde og samhørighed. Det er egentlig den største opgave, og det kommer til at tage tid.

Læs også: Caverion får ny distriktschef i det jyske

Har du et godt karriereråd?
Vær nysgerrig og vedholdende. Selvom det kan være svært at væbne sig med tålmodighed, må man acceptere, at ting tager tid. Som leder skal man også turde stille krav til medarbejderne – de kan faktisk godt lide det. Og så er det vigtigt at være en synlig leder, der giver medarbejderne opmærksomhed. Det får man tifoldigt igen. 

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere