03.06.2020  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Ny fjernvarme-unit lanceres som markedets mest installatørvenlige

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med den intelligente Combi Port E fjernvarme-unit løfter Uponor komfort, hygiejne og energi-effektivitet til et højere niveau

Nu kan Uponor levere en helt komplet løsning, hvor alle installationer til varme, brugsvand og afløb spiller sammen og samtidig sikrer et driftssikkert miljø. Det sker med introduktionen af den første fuldt elektroniske fjernvarme-unit Combi Port E, der sætter nye standarder for brugernes oplevelse af daglig komfort, brugsvand og lavt energiforbrug.

– Den nye fjernvarme-unit er med sin avancerede teknologi en attraktiv nyhed til nybyggeri, renoverings-projekter og i udskiftningsmarkedet, fortæller adm. direktør Lars Rieck, Uponor VVS. – Med sin intelligente styring tilpasser Combi Port E sig forbrugsmønstret i husstanden og er den mest installatørvenlige fjernvarme-unit, der er set på det danske marked.

Adaptiv varmtvandsproduktion og varmeregulering

– To af de klare fordele er den adaptive regulering af både varmen i huset og produktionen af varmt brugsvand, hvor systemet via sin algoritme lærer beboernes døgnrytme og forbrug at kende. Det sikrer, at der altid er varme på, når der er mennesker i huset, og varmt vand til rådighed, når det skal bruges. Produceret uden unødigt energiforbrug af systemet, der har Eco Mode-funktion.

– Vigtigt for trygheden i hverdagen er også den hygiejniske konstruktion, hvor varme- og brugsvandsdelen er adskilt. Og så er Combi Port E app-baseret, så en stor del af installatørens arbejde kan klares på en smartphone. Netop den nemme adgang til alle indstillinger kendetegner vores nyeste løsninger, understreger produktchef Anders Møller, Uponor VVS.

Så enkel er installationen

App-baseringen betyder, at indstilling, opstart, igangsætning og drift foregår via en smartphone. Intuitive skærmbilleder giver hurtigt et overblik over de indstillede værdier – og ændres let direkte på skærmen.

Når systemet kører, kan VVS-installatøren med app’en generere en indreguleringsrapport til kunden, så man har dokumentation for de indstillede værdier. Man kan kontrollere, hvor meget vand, der løber igennem. En vigtig fordel, Uponor er alene om, og som gælder både brugsvands- og varmedelen.

Nu er løsningen komplet

– Der kan monteres varmemåler ind, og den nye fjernvarme-unit kan også kombineres med lækageovervågningen PDO, Permanent Drift Overvågning. Det betyder, at Uponor nu kan levere en helt komplet løsning, hvor alle installationer spiller sammen. Til daglig glæde for brugerne, der har udsigt til ekstra komfort i hverdagen og en energiregning, der er til at leve med i fremtiden, siger Anders Møller.

Se mere her

Tags: Uponor

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere