25.05.2021  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Ny folie hjælper håndværkeren sikkert gennem VVS-installation

Unidrain har udviklet en helt ny folie, som beskytter afløbene under installation og samtidig guider håndværkerne godt igennem arbejdsgangen.

Det kan være både dyrt og besværligt for håndværkeren at rydde op, når betonrester, mørtel, og fliseskår havner i afløbet, når et badeværelse renoveres.

Men det har Unidrain nu en løsning på. De har nemlig udviklet en ny informativ folie, som både beskytter afløbet og hjælper VVS’erne godt igennem de komplicerede afløbs-installationer.
 
”Alt for ofte ender en murer eller VVS’er med at bruge dyrebare timer på nænsomt at pille skidt og møg op fra et afløb. Det kan resultere i spildte mandetimer, ridsede afløb og irriterede kunder. Men med vores nye folieløsning kan det meget nemt undgås”, siger Lasse Lyck, byggeteknisk ansvarlig hos Unidrain.
 
Foliet forsegler afløbet

Den nye løsning fra Unidrain er et stykke plastfolie, som VVS’eren lægger over afløbet.

Derefter tager mureren over og støber gulv og lægger fliser. Folien forsegler afløbet og sikrer dermed, at der ikke falder mørtel eller andet snavs ned i afløbet, mens mureren arbejder.

”Foliet er meget hurtigt og nemt at sætte på, og når arbejdet er færdigt, kan VVS’eren let fjerne det og smide det ud. Det er en meget simpel løsning på et stort problem”, lyder det fra Lasse Lyck.  

Unidrains nyudviklede folie kommer som standard med alle linjeafløb fra juni. Udover den nye folie, medfølger desuden også en renseserviet, som skal bruges til at affedte afløbsrenden, inden vådrumsmembranen påføres. 

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere