01.03.2018  |  VVS  |  Branchen

Ny HR-chef skal hjælpe med at skabe resultater

Som ny HR-chef hos Lemvigh-Müller bliver det Marian Rasmussen opgave at sørge for, at HR understøtter forretningen og i et samspil med linje- og topledelsen er med til at skabe resultater.

Hvad består dit nye job i?
Som ny HR-chef i Lemvigh-Müller har jeg ansvaret for hele HR-funktionen og de medarbejdere, der sidder i afdelingen. Derudover har jeg, sammen med resten af HR-teamet, ansvaret for den overordnede organisations- og medarbejderudvikling.

Hvorfor har du valgt at arbejde i grossist-branchen?
Jeg gik egentlig ikke specifikt efter grossist-branchen – jeg blev bare tiltrukket af Lemvigh-Müller som virksomhed og de muligheder, der ligger i både virksomheden som såvel min nye stilling. Jeg synes, grossist-branchen er spændende, og så interesserer jeg mig for, hvilken værdi Lemvigh-Müller kan tilføre sine kunder og hele dialogen omkring, hvorfor vi er berettiget i branchen.

Hvad bliver den største udfordring i dit nye job?
Hos Lemvigh-Müller har vi fokus på digitalisering, og der er allerede igangsat en masse spændende projekter, som vi forventer os meget af. Det betyder imidlertid også, at der vil ske ændringer i medarbejdernes arbejdsopgaver og derfor også ændringer i den daglige arbejdsgang. I den forbindelse mener jeg, at HR har en vigtig rolle, da vi skal hjælpe med at understøtte denne udvikling og få det hele til at fungere både for medarbejdere og virksomhed.

Læs også: Lemvigh-Müller har fået en rebel i familien 

Har du et godt karriereråd?
Man skal sørge for at holde sig attraktiv på arbejdsmarkedet, for eksempel gennem løbende udvikling af egne kompetencer. Det kan blandt andet være ved at bygge videre på de arbejdsopgaver, man allerede har, eller det kan være i form af supplering af relevante kurser og uddannelser.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere