16.01.2019  |  EL  |  Belysning

Ny Lighting Designer og ny belysningskonsulent skærper rådgiverprofilen hos Bright by Flash Light Group A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

Flash Light Group A/S begynder det nye år med at opruste i produktudvikling og virksomhedens produkttekniske kompetencer ved for første gang i selskabets historie at ansætte en Lighting Designer. Designeren, Martin Calstrup, skal stå for lys- og energiber

Flash Light Group A/S begynder det nye år med at opruste i produktudvikling og virksomhedens produkttekniske kompetencer ved for første gang i selskabets historie at ansætte en Lighting Designer. Designeren, Martin Calstrup, skal stå for lys- og energiberegninger og sammen med en ny belysningskonsulent opfylde kundernes ønsker for på især projekteringsområdet at få værdifuld rådgivning om de mange belysnings- og lysstyringsmuligheder, der er på markedet i dag og dem, som kommer i den nærmeste fremtid.

Udviklingen inden for belysning, lysstyring og sensorer går stærkt i disse år. Det sker i takt med, at man finder ud af, hvor vigtigt lys er for vores trivsel, især i vinterhalvåret på den nordlige halvkugle. Samtidig bidrager den teknologiske udvikling med muligheder for at få skræddersyede løsninger med f.eks. lysdesign og døgnrytmelys, som ikke fandtes for blot få år siden.

Det stiller ifølge Mette Stilling Tarnø, direktør for Flash Light Group A/S krav til lysleverandørerne om at følge med udviklingen - og gerne være lidt foran, så man kan sikre kunderne, at den løsning de investerer i nu, også er den bedste løsning fremover. ”Vi har valgt at opprioritere vores rådgivningsdel med Martin Calstrup, der som dygtig Lighting Designer vil løfte os, når det gælder produktudvikling samt rådgivning med lys- og energiberegninger, fordi det er de kompetencer markedet kræver i dag”, forklarer Mette Stilling Tarnø. 

Martin Calstrup er ekspert i Dialux Evo og skal arbejde på alle projekter, hvor han tegner og beregner ud fra de ønsker og behov kunden har til deres belysning. ”Vi skal kunne rådgive om indendørs og udendørs LED-lys, lys til sikkerhed og lys til dekoration eller velvære samt fordelene ved det ene lysstyringssystem frem for det andet. Men vi skal naturligvis også hele tiden forbedre vores kundeservice, og derfor har vi også ansat en ny belysnings­konsulent, som skal servicere kunderne i grossistledet og hos elinstallatørerne på hele Sjælland”, fortæller Mette Stilling Tarnø.

Nye tider med nye kræfter 

Med den nye belysningskonsulent tilbyder Flash Light Group A/S en langt mere aktiv kundeservice, hvor man tager ud og lytter til kundernes behov og ønsker på arbejdspladsen. Den nye belysningskonsulent, Mette ”Mimi” Clausen, kombinerer viden om lys med indretning og energioptimering fra en fortid i møbelbranchen og energibranchen. 

Mere fra Bright (by Flashlight Group)

Bright (by Flashlight Group)

http://www.bright-light.dk/

Hos Bright (by Flash Light Group) leverer vi professionelle løsninger. Vi tager hensyn til miljø, sikkerhed og økonomi og sørger altid for at produktet stemmer overens med vores kunders behov. Vi laver energiberegninger og rådgivning og står til rådighed i enhver fase af et projekt.Lys er liv og en naturlig del af vores hverdag – vi stræber efter at være en positiv tilføjelse til vores kunde…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere