27.06.2019  |  EL  |  Branchen

Ny lovgivning kræver fjernaflæsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Manuel forbrugsaflæsning nærmer sig enden.

Der er ikke længere tvivl. Fremtidens forbrugsmåling skal være fjernaflæst, og alle manuelle forbrugsmålere skal senest i 2027 være udskiftet til fjernaflæsning.

Dermed står manuel forbrugsaflæsning endegyldigt med det ene ben i graven, og det er helt i tråd med vores fælles fokus på de globale energiressourcer og FN´s Verdensmål.

Den nye lovgivning er vedtaget i EU som næste fase af EED-direktivet (Energy Efficiency Directive).  Det overordnede mål med EED er, at vi bliver endnu bedre til at spare på energi og ressourcer.

Det skal blandt andet ske ved at give forbrugerne adgang til opdaterede forbrugsdata via apps eller webportaler og dermed skabe grundlag for adfærd, der reducerer vores energiforbrug.
Kort og godt:

https://www.techem.dk/om-os/vigtig-viden/lovgivning/eu-skaerper-kravene.html

Mere fra Techem Danmark A/S

Techem Danmark A/S

www.techem.dk

Techem -  viden om intelligent forbrugsmåling og analyserTechem er et af de førende firmaer i verden indenfor forbrugsmålere til vand- og energiforbrug, digitale fordelingsregnskaber samt online driftsovervågning.Som totalleverandør til ejendomssektoren har vi et tæt samarbejde med VVS branchen omkring installering af individuelle vand- og energimålere, der kan fjernaflæses.Vi giver adgang ti…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere