Techem Danmark A/S

www.techem.dk

Branche/Sektor:

El-materiel, Forbrugsmålere, Intelligente Bygnings Installationer, Måling, VVS-materiel

Om

Techem – Fokus på intelligent forbrugsmåling, forbrugsanalyser, fordelingsregnskaber og bæredygtig brug af ressourcer.

Techem er blandt de førende globale aktører indenfor forbrugsmålere til vand, varme og energi, forbrugsanalyser og digitale fordelingsregnskaber samt ikke mindst online driftsoverv…

Læs mere  

Om

Techem – Fokus på intelligent forbrugsmåling, forbrugsanalyser, fordelingsregnskaber og bæredygtig brug af ressourcer.

Techem er blandt de førende globale aktører indenfor forbrugsmålere til vand, varme og energi, forbrugsanalyser og digitale fordelingsregnskaber samt ikke mindst online driftsovervågning.

Vi kombinerer vores innovative løsninger med fremtidssikrede kvalitetsprodukter, stærk rådgivning og et højt serviceniveau.

Derfor er du hos Techem garanteret en professionel, ISO 9001 certificeret partner og totalleverandør af innovative løsninger fra installation af individuelle fjernaflæsningsmålere, hjemtagning og validering af data til fordelingsregnskab og afregning.

Som totalleverandør og rådgiver til hele ejendomssektoren samarbejder vi tæt med VVS-branchen. Med Techem som leverandør og rådgiver er du dermed sikret adgang til vores brede vifte af innovative produkter og løsninger, vi har udviklet - og løbende videreudvikler – med afsæt i vores knap syv årtier i branchen.

I dag tilbyder vi naturligvis også et stort online-univers med en lang række innovative digitale løsninger, der blandt andet inkluderer Techem Online Shop. Her tilbyder vi dig som professionel lettere og hurtigere adgang til vores brede sortiment af forbrugsmålere, energimålere og fittings.

Du kan handle i vores onlineshop uden login eller blive opretter som kunde. Lægger du din ordre senest kl. 15, sender vi varen til modtagelse allerede den efterfølgende hverdag.

Hos Techem er vi naturligvis også opmærksomme, at vores position i markedet forpligter os med et ansvar i forhold til FN's Verdensmål 2030 og det globale fokus på bæredygtighed.

Vi har et fælles ansvar for vores globale vand- og energiressourcer, hvilket vi ønsker at bidrage til med udvikling af endnu flere brugervenlige digitale løsninger, der kan øge vores fælles bevidsthed om forbrug af ressourcer samt ikke mindst adfærd til en bæredygtig globale udvikling.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere