04.12.2017  |  VVS  |  Energi

Techem Online Shop giver dig mulighed for at bestille målere og fittings

Indhold fra partner Hvad er dette?

Techem Online Shop Et professionelt værktøj til VVS’ere og rådgivere Alt inden for individuel forbrugsmåling i online shop med dag-til-dag levering Bestil målere og fittings hurtigt og nemt. Billeder og tekniske beskrivelser sikrer, at du får de rigtige målere til hver lejlighed.

Techem Online Shop giver dig mulighed for at bestille målere og fittings med dag-til-dag levering. Bestiller du inden kl. 15 på hverdage, afsender vi dine varer samme dag.

ALT det du skal bruge inden for individuel forbrugsmåling.

Brug dit kundelogin til at få adgang til shoppen og foretage bestillinger.

 • Fittings - der passer til den enkelte måler
  Ofte kan installationsløsninger laves mere enkelt med specialfittings fra Techem.
 • Dag-til-dag levering
  Bestiller du inden kl. 15 på hverdage - har du varerne dagen efter. Du handler på kredit, og vi fremsender efterfølgende en faktura på bestillingen.
 • Overskueligt produktprogram
  Vi har lige netop det, du skal bruge for at fuldføre et tilbud eller en installation af forbrugsmålere i bolig- og erhvervsejendomme.
  Du bliver præsenteret for priser og får hurtigt et overblik over shoppen, som overordnet er inddelt i eksempelvis vand- og energimålere med tilhørende fittings.
 • Kundelogin 
  Der er mulighed for at oprette flere kundelogins til samme virksomhed - det eneste der kræves er e-mailadresser til brugerne af shoppen. Opret et kundelogin - kontakt os på tlf.: 87 44 77 05 eller salg@techem.dk.

Mere fra Techem Danmark A/S

Techem Danmark A/S

www.techem.dk

Techem er et af de førende firmaer i verden indenfor systeminstallationer og fordeling af vand- og energiomkostninger. Vi giver adgang til innovative løsninger med fokus på service og fremtidssikrede kvalitetsprodukter. Du har sikkerhed for, at Techem lever op til de nye krav indenfor EU's Energieffektivitetsdirektiv - og mere til. Det er derfor, vi kalder os branchens mest innovative vir…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere