12.10.2021  |  VVS  |  Varme og køling

Ny Pettinaroli kuglehane i blyfri CW511L messing

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pettinaroli har de seneste år arbejdet på at udvikle nye produktionsmetoder og -maskiner, som kan fremstille kuglehaner i afzinkningsfri, blyfri messing CW511L.

Den første serie af kuglehaner i denne miljøvenlige messingkvalitet til drikkevandsmiljøer hedder 51G. Til en start kan du få den som muffe/muffe i fire dimensioner: ½”, ¾”, 1” og 1 ¼ ”.

Se produktfakta på ny kuglehane 51G ››

Mere korrosionsbestandig end rødgods – og billigere
Hovedårsagen til, at Pettinaroli nu kan levere kuglehaner i messingkvaliteten CW511L er, at koncernen de seneste år har investeret massivt i nye typer værktøjsmaskiner med kraftigere motorer end normalt. Messing bliver nemlig væsentligt sejere at bearbejde, når blyet fjernes. Og da materialet i sig selv er korrosionsfrit, er kuglehanen ubehandlet og fremstår i blyfri rå messing.

Vi har bedt Force Instituttet undersøge korrosionsbetandigheden i en række materialer til vores nye kuglehaneserie. Messingkvaliteten CW511L viste sig bedst af alle og endda bedre end rødgods. Og så kan vi endda sælge den nye 51G kuglehane til en lavere pris end rødgods-kuglehaner.

GDV-godkendt og på UBA listen
Den nye kuglehaneserie 51G er naturligvis allerede GDV-godkendt. Og messing i CW511L kvalitet er på UBA listen over godkendte metaller til drikkevandsinstallationer. Formålet med UBA listen er at sikre en god kvalitet af drikkevandet. Listen blev udformet af nogle af Europas største lande i 2011, som fx Tyskland, Frankrig og Holland. Danmark blev selv medlem af UBA-listen i 2018.

Vælger du at bruge den nye serie 51G fra Pettinaroli, arbejder du altså med en messingventil, der både er miljørigtig og samtidig har lang holdbarhed i de danske drikkevandsinstallationer. Og så er den et billigere alternativ til rødgods.

Få mere info ››

Har du spørgsmål om den nye kuglehaneserie 51G, så kontakt os på 6341 0900 eller ring til din konsulent i dit nærområde – find dem her ››.

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere