24.01.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ny selvbetjeningsservice gør det muligt for håndværkeren at hente varer 24 timer i døgnet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med lanceringen af AO365 og supplerende mobil-app AO Mobil, kan man på grossisten Brødrene A&O Johansens lagre nu hente sine varer 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Grossisten Brødrene A&O Johansen har for nylig lanceret deres nye service til håndværkere, AO365, en selvbetjeningsløsning til afhentning af varer. Ved hjælp af virksomhedens nye app, AO Mobil, kan man nu hente sine varer 24 timer i døgnet året rundt. Løsningen er til for at øge fleksibiliteten i en travl hverdag med masser af opgaver, lyder det fra virksomheden på deres hjemmeside.

Med den nye selvbetjeningsservice, har kunden en digital nøgle til at åbne sin lokale AO-butik ved hjælp af AO Mobil appen, hvor man også kan søge efter produkter, tjekke status på lageret og bestille varer. Med appen åbner man butikken og handler de ting man skal bruge via selvbetjening og lukker butikken igen i selvsamme app. Dermed opnår man, ifølge Brødrene A&O Johansen, en større fleksibilitet overfor kunderne og maksimal udnyttelse af døgnets arbejdstimer. At man også får mindre brug for at have bufferlager af ting hjemme hos sig selv, er blot en fordel mere, lyder det fra grossisten.

-AKJ

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere