24.02.2022  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Ny serie af professionelle 4K-skærme møder øget behov i virksomheder og på skoler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Høj lysstyrke, lang holdbarhed og en lang række tilslutningsfunktioner i seks forskellige skærmstørrelser kendetegner den nye serie af professionelle 4K-skærme fra Panasonic.

Panasonic præsenterede i igår sin nye EQ2-serie bestående af professionelle 4K LCD-skærme. Det sker for at møde et stigende behov fra både virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Serien udmærker sig via høj lysstyrke, lang holdbarhed og en lang række tilslutningsfunktioner for de i alt seks skærmstørrelser (86/75/65/55/50/43 tommer).

Med en lysstyrke på 500 cd/m2 og paneler skabt til at dæmpe refleksioner fra skarpt lys er EQ2-serien ideel til brug i konferencelokaler, klasseværelser og åbne områder som receptioner og shoppingcentre. Muligheden for at placere skærmene både horisontalt og vertikalt med op til 20 graders hældningsvinkel (TBD) og op til 18 timers kontinuerlig drift gør også serien oplagt til informationsvisning.

EQ2-serien understøtter Intel® SDM (Smart Display Module) specifikationsstik, som kan bruges sammen med modtagerkortversionen af Panasonics trådløse præsentationssystem PressIT eller valgfrie terminalkort som 12G-SDI og DIGITAL LINK. Der er også indbygget whiteboard-funktion med mulighed for at skrive kommentarer direkte på skærmen og at zoome ind og ud med en mus.

USB-enheder kan tilsluttes EQ2-skærmen ved et USB Type-A kabel og kan styres med en PC tilsluttet EQ2-skærmen via USB Type-C porten. Funktionen er ideel til at komme hurtigt i gang med for eksempel et videokald. Med et kamera eller en højtalertelefon permanent tilkoblet skærmen skal en bruger blot tilkoble sin PC for at kunne kontrollere alle enheder og starte mødet.

For at skabe optimal fleksibilitet er skærmen udstyret med HDMI (x 3), PC og USB Type-C videoindgange. LAN og seriel styring er muligt, og samtidig styring og batchhåndtering kan udføres via netværket. Skærmene understøtter LAN-kontrol med SMZ eller Creston Connected™. Serien understøtter desuden Screen Transfer, som gør det muligt med en PC at streame indhold på op til 64 skærme tilkoblet et LAN-kabel.

Skærmene vil være tilgængelige fra juni. For mere information, besøg: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/eq2-series-4k-displays

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

  • +45 369 277 99

Med mere end 30 års erfaring og leverancer til mere end 120 lande over hele verden er Panasonic uden diskussion en førende aktør inden for opvarmnings- og kølesektoren. Inden for sit omfattende netværk af faciliteter til produktion, forskning og udvikling fremstiller Panasonic innovative produkter med integreret banebrydende teknologi, som sætter nye standarder for klimaanlæg over hele verden. Som…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere