04.12.2018  |  VVS  |  Sanitet

Ny smart app fra Damixa: En hjælpende hånd - lige i lommen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Damixa Pro gør det nemmere for VVS-installatører at finde de rigtige reservedele til armaturer fra Damixa – inklusiv gamle klassikere fra 60'erne og 70'erne, som VVS'erne stadig jævnligt møder.

Danske Damixa giver VVS'ere en hjælpende hånd i arbejdet med at servicere armaturer. Hjælpen kommer i form af en ny, gratis app til smartphones: Damixa Pro.

Med Damixa Pro bliver VVS'eren guidet frem til det korrekte armatur og de tilhørende reservedele ved hjælp af spørgsmål. For eksempel om armaturet er monteret i køkkenet eller badeværelset, om det har et eller to greb og om tuden er høj eller lav.

Ud fra svarene finder Damixa Pro frem til mulige armaturer og viser dem på en let, overskuelig liste med tydelige billeder af hvert enkelt armatur. Et klik på billedet af det aktuelle armatur viser en servicetegning med reservedele og VVS-numre på delene.

Det gør det nemt og hurtigt at finde frem til de korrekte reservedele og evt. bestille dem hos grossisten, så serviceopgaven kan gøres færdig - til glæde for både VVS'eren og kunden.

- Vi vil gerne hjælpe de mange VVS-installatører, som dagligt møder vores produkter, med at gøre deres arbejdsdag mere effektiv. Selvom nogle af de armaturer, som installatøren møder, er over 20-30 år gamle, så kan vi hjælpe med at finde de rigtige reservedele. Med Damixa Pro gør vi det let at finde både nuværende og udgåede produkter, siger adm. direktør Ole Sander fra FM Mattsson Mora Group, der står bag Damixa.

Udover at fungere som reservedelsguide, leverer den nye app også vigtige produktnyheder samt muligheden for at finde al relevant produktinformation ved at scanne armaturets stregkode. Appen er i konstant udvikling og flere innovative løsninger vil kunne forventes ved fremtidige opdateringer.  

Damixa Pro fås til smartphones med Android og iOS og kan hentes gratis på Google Play og i Apple's App Store.

Mere fra FM Mattsson Mora Group

FM Mattsson Mora Group

www.damixa.dk

Websider:    www.damixa.dk www.fmmattsson.dk        www.moraarmatur.dk   Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Vi er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af h…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere