20.03.2023  |  VVS  |  Sanitet

Ny, tætlukkende drikkevands-kugleventil godkendt til drikkevand

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan du få Belimos tætlukkende 2-vejs kugleventiler, der er godkendt til drikkevands-installationer. Blandt andet de vigtige DVGW, KIWA og svensk KIWA, som kræves i Danmark.

Belimo sender nu en ny 2-vejs kugleventil på markedet. Den er godkendt til drikkevands-installationer med en lang række certificeringer. Blandt andet DVGW, KIWA og KIWA Sverige, som alle tre er anerkendt i Danmark. Det betyder, at du nu kan installere tætlukkende, vedligeholdelsesfri kugleventiler i drikkevands-installationer.

Selvrensende og pålidelige

Én af fordelene ved Belimos kugleventiler er, at de er selvrensende. De drejer automatisk kalk og evt. smuds af, og undgår dermed at blive utætte eller sætte sig fast. Belimos kugleventiler drejer lige så effektivt og lukker lige så tæt efter mange års drift, som den dag de bliver monteret. Med andre ord undgår du, at installationen spilder værdifuldt drikkevand.

Effektive ventilmotorer til mange behov

Hos Belimo kan du desuden vælge mellem forskellige energieffektive ventilmotorer alt efter, hvilke egenskaber, du har behov for til installationen. For eksempel: Hvilken spænding skal de bruge? Skal der være spring-return sikkerhedsfunktion? Hvor hurtigt skal motoren reagere? Belimos ventilmotorer er forberedt til kommunikation i de mest udbredte bus-protokoller: Modbus, BACnet, KNS og MP Bus.

Spørg Belimo efter drikkevandsgodkendte kugleventiler

Du kan læse mere om de nye drikkevandsgodkendte 2-vejs kugleventiler og tilhørende ventilmotorer på belimo.dk. Eller du kan kontakte Belimo, hvis du vil have forslag til, hvordan du får bedst udbytte af ventiler m.m. på tlf. 86 52 44 00 eller info@belimo.dk.

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere