03.05.2019  |  EL  |  Branchen

Nye boligtavler skal gøre arbejdet lettere for el-installatører

Lemvigh-Müller lancerer en serie af færdiglavede boligtavler, som lever op til alle krav i forhold til den nye installationsbekendtgørelse.

Når overgangsperioden for den nye installationsbekendtgørelse udløber d. 30. juni 2019, betyder det, at el-installatører derefter skal følge de nye regler.

Læs også: Slip for at bygge dine egne højsikkerhedseltavler

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Et af de områder, der bliver påvirket, er arbejdet med boligtavler i nye installationer. Derfor har stål- og teknikgrossist Lemvigh-Müller produceret en række nye boligtavler, som netop lever op til de nye krav og standarder. De har bl.a. to RCD’er, der er ligeligt fordelt på grupperne, og de fås færdiglavede, så de er klar til montering.

”Vi vil gerne gøre en travl arbejdsdag lidt lettere for installatører, og derfor har vi produceret de her færdiglavede boligtavler, som er ready to go. Vi har også sørget for mere monteringsplads, og tavlerne fås i forskellige størrelser, så de passer til den enkelte opgave”, fortæller Jesper Lund Andersen, kategorichef hos Lemvigh-Müller.

Brochure kan give overblik
Boligtavlerne kan fås i Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker rundt om i landet, de kan bestilles online, og så fås de i flere forskellige størrelser alt efter den enkelte opgave.

Lemvigh-Müller har også udarbejdet en brochure, hvor installatører kan få et overblik over sortimentet samt anbefalinger til, hvordan man arbejder med boligtavlerne.

Læs også: Ny installationsbekendtgørelse er på plads

Heri kan man bl.a. få svar på, om man skal gå efter 10A eller 13A automatsikringer i boligtavlerne, og hvad man skal være opmærksom på, når man installerer en ny gruppetavle i en gammel installation.

- JMA

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere