26.07.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

To nye excenterslibere til professionelle håndværkere

Nu præsenterer Bosch to batteridrevne excenterslibere, GEX 12V-125 Professional og GEX 18V-125 Professional, på 12 og 18 volt.

Bosch’ første batteridrevne excentersliber på 12 volt ser nu dagens lys. Et kompakt design gør mobil brug endnu lettere, og professionelle håndværkere kan derfor se frem til en driftsikker ledsager, der især egner sig til overfladeslibning af lodrette flader samt flader over hovedhøjde.

Samtidig lanceres GEX 18V-125 Professional på 18 volt, som anbefales til større og vandrette flader.
  
Flere anvendelsesmuligheder

Begge maskiner har kulfri motor, som giver god ydeevne og en høj effektivitet. Med en praktisk knop fortil kombineret med et slankt greb adskiller designet sig fra sammenlignelige batteridrevne modeller på markedet. De egner sig både til klassisk træslibearbejde ved elementbyggeri og malerarbejde, men de kan også anvendes til lakreparationer på eksempelvis biler. 

Excentersliberne kan anvendes sammen med alle Bosch-batterier med 12 eller 18 volt. Det samme gælder ladere i disse voltklasser. For at sikre en effektiv arbejdsproces anbefaler Bosch at bruge GEX 18V-125 Professional med ProCORE18V-batteriet med 4,0 Ah, da det giver excentersliberen en driftstid på cirka en time. Til GEX 12V-125 Professional anbefaler Bosch et 3,0 Ah-batteri. 

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere