Robert Bosch A/S

www.bosch.dk

Branche/Sektor:

Overvågning, Varmeinstallationer, Varmepumper, Vedvarende energi, Værktøj

Om

Bosch-koncernen er en førende international virksomhed med fokus på teknik og serviceydelser. Bosch-koncernen er opdelt inden for fire forretningsområder: Autoteknik, Industriteknik, Forbrugsgoder og Energi- og bygningsteknik.

Automotive Technology er vores største forretningsområde. Vores vigtigste opgaver omfatter indsprøjtningsteknik til forbrændingsmotorer, bilsikkerh…

Læs mere  

Om

Bosch-koncernen er en førende international virksomhed med fokus på teknik og serviceydelser. Bosch-koncernen er opdelt inden for fire forretningsområder: Autoteknik, Industriteknik, Forbrugsgoder og Energi- og bygningsteknik.

Automotive Technology er vores største forretningsområde. Vores vigtigste opgaver omfatter indsprøjtningsteknik til forbrændingsmotorer, bilsikkerhed, elektriske drev og kommunikationsteknologi.  Vi tilbyder derudover koncepter, teknologi og service til eftermarkedet inklusive produkttræning og partnersystemer for bilværksteder.

Indenfor "Industrial Technology" er vi stærke i områderne automationsteknik, hvor Bosch Rexroth tilbyder alle de vigtige teknologier, vores kunder skal bruge til drev, styringer og bevægelse. Inden for Consumer Goods findes elværktøj, hvor Bosch Power Tools på verdensplan er markedsleder inden for håndholdte elværktøjer samt tilbehør hertil. Inden for Energy and Building Technology tilbyder Bosch Termoteknik en bred vifte af ressourcebevarende opvarmningsprodukter og varmtvandsløsninger samt installatørnetværket Bosch Climate Partner. Bosch Security Systems er en global leverandør af sikkerhed og kommunikationsprodukter.

Vores nyttige innovationer er “Invented for life” – og de er uovertrufne, når det gælder kvalitet, ydelse og driftssikkerhed for mennesker og miljø. Det er vores mission at forbedre livskvaliteten med Bosch-produkter. Moderne teknologi og vedvarende vækst er vores fundament. Samtidig påtager vi os fuldt ud vores sociale og økologiske ansvar. Sådan sikrer vi, at vi leverer det, folk vil have - nu og i fremtiden.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere