07.10.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ny borehammer til professionelle

Bosch præsenterer nu en ny borehammer, GBH 18V-45 C Professional, og udvider dermed sit sortiment af effektive, ledningsfri BITURBO-maskiner til professionelle håndværkere.

Nu er der en slagkraftig nyhed på vej til professionelle håndværkere.  

Med en slagenergi på 12,5 joule kan borehammeren GBH 18V-45 C Professional klare selv de mest krævende opgaver. Værktøjet er lettere end tilsvarende produkter med ledning, selv når det monteres med det kraftfulde ProCORE18V 12,0 Ah-batteri.  

Borehammeren kan anvendes til at mejsle og bore i beton, murværk og sten og er stærkest i forhold til konkurrerende modeller på markedet. Det fastlægger en test foretaget af Dekra Testing på vegne af Bosch Power Tools.

Indbyggede præcisions- og sikkerhedsfunktioner 

Den nye borehammer er udstyret med Kickback Control, der reducerer risikoen for uventede ryk under brug ved automatisk at slukke værktøjet. Det øger sikkerheden for brugeren. Derudover sikrer Soft Start-teknologierne EPC og ASC, at maskinen er nem at håndtere, så arbejdet udføres kontrolleret og med stor nøjagtighed. Borehammeren er derudover bygget med et vibrationsdæmpet håndtag.

Bosch Professional BITURBO Brushless 18V-system

BITURBO er en serie af kraftfulde batteridrevne værktøjer i kompakt design til professionelle håndværkere. Maskinerne i 18V-systemet har en exceptionel ydeevne, når de kombineres med det kraftige ProCORE18V-batteri med 8,0 eller 12,0 Ah. Med en kulfri, højtydende motor og en ydeevne på op til 1.800 watt performer værktøjet på niveau med konkurrerende modeller med to batterier eller i en højere voltklasse. Værktøjet er kompatibelt med eksisterende elværktøj og ladere med 18V.  

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere