03.09.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nye, kompakte rundsave til professionelle

Bosch føjer nu to nye rundsave til Biturbo-serien. ‘GKS 18V-68 GC Professional’ og ‘GKS 18V-68 C Professional’ er begge optimeret til ProCORE18V på 8,0 og 12,0 Ah for ny forbedret ydeevne.

Håndværkere på jagt efter en effektiv og brugervenlig rundsav kan måske få glæde af Bosch’ nyeste ledningsfri lanceringer i Biturbo-serien. De to rundsave GKS 18V-68 GC Professional og GKS 18V-68 C Professional skærer nemlig hurtigt og ved brug af ProCORE18V-batteriet med 8,0 Ah er værktøjet let i ledning med 1.800 watt.

Læs også: Brunata lancerer ny digital IoT-platform

Med skæredybder på henholdsvis 68 og 70 millimeter gør de to rundsave velegnede til tagdækning, rammekonstruktion og diverse tømrerarbejde. 

Simpelt og intuitivt design 
Rundsavene har et ergonomisk buet håndtag i stedet for en knap, hvilket gør det nemmere og mere sikkert at bevæge sig især i skrå stillinger. Skæredybden kan nemt og hurtigt justeres med én hånd ved at trykke på en knap. 

Begge akku-rundsave har en bedre ydeevne end maskiner i ledning, både hvad angår skærehastighed og driftstid - og tilmed større fleksibilitet takket være det ledningsfri design. Driftstiden kan desuden forlænges med op til 30 procent gennem funktionen ‘Eco Mode’.

Læs også: Nye, kontaktløse tangmeterprodukter fra Fluke

Som en praktisk detalje kan man altid følge værktøjets batteristatus gennem nye tilslutningsfunktioner, og det er ligeledes muligt at tilpasse klippehastigheden. 

Bosch introducerer i 2021 en række nye værktøjer i BITURBO-serien, som alle er kraftigere end producentens batteridrevne maskiner, der allerede er på markedet. Professionelle brugere får dermed samme eller mere kraft som ved brug af maskiner i ledning på 1.000-1.800 watt.

- HCL

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere