09.04.2019  |  VVS  |  Branchen

NYE FAMILIEMEDLEMMER TIL GEOMETRY® FAMILIEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mød BØRMA Geometry A4 – en ny serie af køkkenarmaturer til det moderne køkken.

Tidløst design der komplementerer og passer ind i ethvert køkken. Med indbygget vandsparer der sikrer et minimalt vandforbrug og mulighed for at vælge varianter med udtrækstud og flere strålefunktioner er Geometry A4 det moderne valg, der perfekt supplerer de øvrige produkter i Geometry familen.

GEOMETRY® - designet til Danmark

Tidløst design baseret på årtiers erfaring med danskernes stilrene smag og sans for kvalitet. GEOMETRY® design dna udspringer fra klassikeren BØRMA LUX, som blev lanceret i starten af 1980’erne,

og rummer en kollektion af tidløse køkken- og badeværelsesprodukter fra danske og udenlandske designere. 


Æstetisk helhedstænkning
Tænkt i designhelheder og sammenhængende stiluniverser, rummer GEOMETRY® kollektionen alle muligheder for at skabe en personlig og original indretningsstil.

Skabt med omtanke og med udgangspunkt i grundlæggende værdier som enkelthed, kvalitet og funktionalitet, rummer GEOMETRY® derfor en særlig holdbarhed på tværs af tid.


BØRMA Geometry A4 bliver lanceret i løbet af Q2 2019 og fremvises første gang på VVS’19 messen.

FEATURES
Vandsparer CLICK
Temperaturbegrænser
Komforthøjde
Udtrækstud
Betjeningsvenligt greb

SE OGSÅ et udvalg af vores sanitetsporcelæn
Connect Air - Stilrent og let design til det moderne badeværelse.

En komplet badeværelses¬serie med armaturer, møbelsæt, håndvaske og hængeskåle.

Et bredt udvalg af størrelser og kombinationsmuligheder sikrer at Connect Air kan tilpasses ethvert toiletrum eller badeværelsesprojekt.

INNOVATION
Connect Air hængeskål fås med det multi-award vindende AquaBlade skyllesystem.

Med AquaBlade får du, unikt design, forbedret hygiejne og rengøringsvenlighed samt effektiv, lydsvag og vandbesparende skyllefunktion.


Denne artikel er en del af temaet Tema: VVS'19

Mere fra Ideal Standard Scandinavia ApS

Ideal Standard Scandinavia ApS

www.borma.dk

BØRMA - IDEAL STANDARD Totalleverandør af armaturer og komplette badeværelsessortimenter BØRMA har i årtier været til stede i danskernes hjem med armaturer og brusere. Med stærke rødder i dansk designtradition og med den internationale koncern Ideal Standard i ryggen, leverer vi produkter af højeste kvalitet, i smukt og tidssva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere