27.10.2022  |  VVS  |  Intelligente installationer

Nye flowventiler og flowsensorer – nemme at montere, nemme at indstille

Indhold fra partner Hvad er dette?

Belimos flowventiler giver dig fuld kontrol over, hvordan flowet er gennem dit HVAC-anlæg – og kan nemt indstilles med en app på din telefon. Den trykuafhængige ventil og sensorens flow-max-begrænsning sikrer det ønskede flow gennem anlægget.

De nye flowventiler og flowsensorer fra Belimo er endnu lettere at indstille. Det kan du nemlig gøre med din smartphone og Belimo Assistant App. Du angiver blot værdierne i appen og overfører dem ved at holde telefonen hen til flowsensoren. Og det er lige så nemt at aflæse værdierne for flow og glykolindhold – det kan appen nemlig også, blot du holder din telefon hen til flowsensoren.

Indstillingerne kan også overføres til flowsensor og flowventil, uden der er spænding på komponenterne. Altså før de er monteret i anlægget. Det betyder, du kan indstille dem hjemme på værkstedet, hvis du vil, så de blot skal monteres i anlægget og forbindes. Ventilerne er desuden trykuafhængige, så de skal ikke indreguleres – det er ”plug-and-play”.

Fuld kontrol over anlægget – minimerer energispild
Belimos flowventil giver fuld kontrol over vandet i anlægget. De trykuafhængige ventiler leverer det flow, de skal, også selv om trykket i anlægget falder – f.eks. ved øget aktivitet og spidsbelastning. Samtidig sørger flowsensoren for at det maksimale flow gennem ventilen, som den er indstillet til, aldrig bliver overskredet. Så du kan sørge for, at der ikke løber mere vand hen over varmevekslere, spiraler osv., end at de kan udnytte varmeenergien. Og det forhindrer samtidig at dele af anlægget sluger alt vandet, mens andre dele får for lidt. På flere måder et stærkt værn mod energispild. Flowventilerne giver med andre ord fuld kontrol over, hvordan flowet er i anlægget.

Pålidelig og kompakt
Belimos EPIV4 flowventil er en motoriseret 2-vejs reguleringsventil kombineret med en flowsensor. Reguleringsventilen er en tætlukkende og selvrensende kugleventil. Sensoren måler flowet med ultralyd og leverer præcise data – både som en del af flowventilen og som selvstændig flowmåler. Begge komponenter er i kompakt design, der gør dem nemme at montere selv på steder, hvor der ikke er meget plads. Data kan ikke blot aflæses med Belimos app – komponenterne kommunikerer i de gængse bus-protokoller, så de er lette at integrere i bygningens styringssystem.

Få mere at vide om Belimos nye flowsensor og flowventil på Belimo.dk

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere