25.09.2012

Nye PIR-enheder til udendørs montering

Schneider Electric udvider sortimentet af bevægelsessensorer med to nye 230V stand-alone PIR-enheder.

Efteråret banker på med sine mørke aftener, og nu er det tid til at sørge for lys i garagen, havegangen og skuret. Derfor udvider Schneider Electric sortimentet af bevægelsessensorer med to nye 230V stand-alone PIR-enheder, der sikrer nem og hurtig montering udendørs.

De nye enheder giver installatører og elektrikere en solid og prisbillig løsning til slutkunder, der vil have sikkerhed, komfort og energibesparelse med automatisk lys uden for deres bolig i den velkendte Schneider Electric-kvalitet.

Er der behov for at styre oplysning af dele af haven, garagen eller carporten er den nye 120 graders-sensor det oplagte valg. Er det derimod nødvendigt at registrere bevægelse hele rundt ved eksempelvis hjørner, så er sensoren på 360 grader den helt rigtige løsning.

Nem installation
Fælles for de to nye PIR-enheder er, at de er udviklet med særlig fokus på at gøre montering og indstilling nem for elektrikeren, blandt andet takket være:

  • Separat monteringsbund, som skrues fast på væg eller i loft. Herefter monteres ledninger og PIR-enheden klikkes på.
  • God plads til ledninger og en særlig gummimembran til kabelindføring.
  • Medfølgende beslag, som gør det muligt at montere enhederne indvendigt og udvendigt på hjørner og under skrå tage og lofter. Skruer og plugs medfølger også. 
  • Nem indstilling af tænd/sluk, tid og lysfølsomhed via dedikerede knapper på fronten af enheden.
  • Nem og elegant afskærmning af detekteringsområde med medfølgende skærme, der kan klipses på.
  • Begge sensorer er udført i meget holdbart, UV- og vejrbestandigt IP 55 plastmateriale, der tåler danske vejrforhold.

- OWG

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere