14.06.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

To nye serier af Panasonic Solid Shine LCD-projektorer til skoler og virksomheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hurtig opstart og højere opløsning end Full HD med Panasonic PT-LMZ460 og PT-TMZ400 projektorer med kort projektionsafstand.

Panasonic har netop præsenteret to nye serier af LCD-projektorer med Panasonics SOLID SHINE-laserlyskilde, der er designet til øjeblikkelig og inddragende kommunikation i de stærkt belyse omgivelser i klasseværelser og konferencerum.

Med Panasonic PT-LMZ460-serien kan du begynde præsentationen med det samme ved hjælp af Quick Startup-funktionen, som gør det muligt at begynde projektionen fra standby-tilstand på blot et sekund. Ud over fleksibel brug og skarpe billeder med højere end Full HD-opløsning har den også et 1,2 x zoomobjektiv og en lysstyrke på op til 4.600 lm med ægte WUXGA-opløsning.

Dette gør det muligt at vise billeder i deres oprindelige størrelsesforhold og giver ekstra plads på skærmen til visning af websider og regneark. Panasonic PT-TMZ400-serien kan med sin korte kasteafstand og lysstyrke på op til 4.000 lm ved WUXGA også fungere som en omkostningseffektiv løsning på begynderniveau til museer og digital skiltning.

Det avancerede optiske design og den effektive SOLID SHINE-laserlyskilde i begge projektorserier minimerer energiforbrug, spild og vedligeholdelse, hvilket gør dem til en miljøvenlig investering. Det forlænger lyskildens brændetid til 20.000 timer, reducerer risikoen for afbrydelser i projektionen og bibeholder en ensartet lysstyrke i lange perioder.

Kombineret med ECO-filteret, som er vedligeholdelsesfrit i op til 15.000 timer*, giver SOLID SHINE-laserteknologi enkel håndtering af projektoren. Det effektive optiske design reducerer også strømforbruget til kun 280 W*.

Projektorerne er skabt til sømløst samarbejde, f.eks. med Panasonics PressIT-præsentationssystem og deling af indhold med gratis programmer eller streaming af indhold til en medieafspiller. Takket være kompatibilitet med 4K-signaler er systemintegration problemfri.

Med en vægt fra kun 4,5 kg* kan du vælge en model med 1,2 x zoomobjektiv (PT-LMZ460-serien) for at opnå ekstra fleksibilitet eller et objektiv med kort rækkevidde (PT-TMZ400-serien), der projicerer et billede på 80 tommer fra en afstand på kun 83 cm, hvilket er perfekt til mindre rum.

Den digitale zoomforlænger gør det muligt at bruge eksisterende loftsophæng, selv om de er uden for objektivets optiske rækkevidde, og alle modeller kan installeres i enhver vinkel 360° rundt om.

LCD-projektorerne i PT-LMZ460-serien og PT-TMZ400-serien vil være tilgængelige i september 2022. For yderligere information, besøg venligst: https://business.panasonic.dk/visual-system/pt-lmz460-series-4000-lm-solid-shine-laser-projectors

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

  • +45 369 277 99

Med mere end 30 års erfaring og leverancer til mere end 120 lande over hele verden er Panasonic uden diskussion en førende aktør inden for opvarmnings- og kølesektoren. Inden for sit omfattende netværk af faciliteter til produktion, forskning og udvikling fremstiller Panasonic innovative produkter med integreret banebrydende teknologi, som sætter nye standarder for klimaanlæg over hele verden. Som…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere