16.01.2013

Nye spændings- og gennemgangstestere

Fluke lancerer en ny serie af topolede testere med ergonomisk design, der giver effektive målinger under alle arbejdsforhold.

Fluke præsenterer topolede spændings- og gennemgangstestere, der giver hurtige svar under alle arbejdsforhold med en kombination af lys, lyd, vibrationer og et digitalt display.

Testerne er konstrueret med et kraftigt, støbt kabinet, snor med WearGuard-slidindikator, batteritaske og en holdbar probebeskytter. Herudover er de ergonomisk designet, hvilket medfører, at de er nemme at bruge med handsker.

De topolede testere angiver vekselstrøm/jævnstrøm på fire måder: En tydelig LED-indikator, en digital visning af måleværdien, en hørbar gennemgangstest og vibrationer som taktil feedback, så man ved, at der er spænding. Det letter arbejdsprocessen i eksempelvis støjende miljøer.

De nye spændings- og gennemgangstestere overholder de nyeste sikkerhedskrav og har modelnavnene T90, T110, T130 og T150.

-KK

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere