05.04.2021  |  EL  |  Belysning

Nye UST-zoomobjektiver fra Panasonic giver visuelle kreatører nye muligheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den del af eventindustrien, der arbejder med lokalitetsbaseret underholdning (LBE), har nu mulighed for at tilbyde besøgende visuelle projektioner i særklasse.

Den del af eventindustrien, der arbejder med lokalitetsbaseret underholdning (LBE), har nu mulighed for at tilbyde besøgende visuelle projektioner i særklasse. Panasonic lancerer nemlig to nye Zero-Offset Ultra Short Throw (UST) zoomobjektiver til deres LCD-laserprojektorer. Med de nye objektiver bliver det muligt at udnytte hver en tomme af displayområdet med skyggefrie billeder fra gulv til loft, selv i de mest begrænsede installationsrum som museer, udstillinger og ved livebegivenheder. Panasonics UST-zoomobjektiv ET-EMU100, som passer til projektorserien PT-MZ16K, vil være tilgængelig til august 2021, og UST-zoomobjektivet ET-ELU20, som passer til den nye PT-MZ880-serie, vil være tilgængelig til september 2021.

”Uanset pladsudfordringer kan de nye zoomobjektiver og de nyeste Panasonic-projektorer få seerne til at føle sig som en del af den visuelle oplevelse ved hjælp af storbillede-projektion og edge-blending. Kombinationen af ​​innovativt design og installationsfleksibilitet skaber nye visuelt kreative muligheder,” siger Hartmut Kulessa, europæisk marketingchef hos Panasonic Business.
 
Alsidig installation med Zero Screen Offset
Objektivets throw-ratio på 0,330-0,354: 1 (WUXGA) giver et fuldt 200-tommer billedareal i en afstand på ca. 1,42 m. Herved elimineres det ellers distraherende tomrum mellem toppen af ​​billedet og loftet for at skabe større visuel effekt. Projektoren kan monteres direkte i loftet uden at forstyrre projektionen, og ved bagprojektion kan projektoren placeres midt på skærmen for at fordele lysstyrken jævnt fra midten til hjørnerne og kanterne.

Fleksibel justering strømliner arbejdsgangen
Når den er på plads, er projektoren også let at sætte op med fleksibel justering. Billedet kan justeres efter ønske takket være objektivernes 1,07x zoom og brede objektivskift lodret: + 50%, -20%, vandret: + 20%, -20% (ET-EMU100) og lodret: + 50%, -50%, vandret: + 24%, -24% (ET-ELU20).
 
Elementerne i præcisions-glasset giver desuden ridsebeskyttelse og større modstandsdygtighed over for varme. ET-EMU100 har også en temperatursensor, der understøtter projektorens Active Focus Optimizer (AFO) – en funktion, der analyserer temperaturen og automatisk justerer fokus for konstant at holde billederne knivskarpe.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

  • +45 369 277 99

Med mere end 30 års erfaring og leverancer til mere end 120 lande over hele verden er Panasonic uden diskussion en førende aktør inden for opvarmnings- og kølesektoren. Inden for sit omfattende netværk af faciliteter til produktion, forskning og udvikling fremstiller Panasonic innovative produkter med integreret banebrydende teknologi, som sætter nye standarder for klimaanlæg over hele verden. Som…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere