26.05.2016

To nye varmepumper fra Bosch med udgangspunkt i forbrugerens behov

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bosch har introduceret 2 nye varmepumper, som er modulerende. Det gør at varmepumpen kontinuerligt tilpasser sig husets behov.

Den nyeste generation af varmepumper fra Bosch sænker energiforbruget og har forbrugerens behov for øje. En luft/vand varmepumpe og en jordvarmepumpe er de nye produkter på markedet.

Ny fuldmodulerende jordvarmepumpe

Den nye jordvarmepumpe fra Bosch Termoteknik, Compress 7000 LWM er fuldmodulerende, hvilket vil sige, at driften bliver styret trinløst - og det har en positiv effekt på energiforbruget.

Blandt øvrige fordele kan nævnes den lydisolerede kølekreds og den glidende tilpasning af varmeydelsen, der hjælper med at holde den ønskede rumtemperatur stabil. Derudover er Compress 7000 LWM én af de mest energieffektive jordvarmepumper på markedet - med en SCOP på op til 5.32 og en systemenergimærkning på A+++.

Luft/vand varmepumpe til den prisbevidste forbruger

Bosch Compress 3000 AWS er den perfekte luft/vand varmepumpe løsning til den prisbevidste forbruger, som gerne vil have både effektivitet og holdbar kvalitet.

Varmepumpen er ligesom jordvarmepumpen også modulerende, det vil sige at den kontinuerligt tilpasser sig husets varmebehov – selv ved minus grader udenfor.

Compress 3000 AWS kan både opsættes som et rent varmepumpe anlæg, eller det kan opsættes som en hybridløsning hvor den samarbejder med et eksisterende anlæg og optimerer energiforbruget.

Den nye serie af luft/vand varmepumper er en komplet serie i splitudførelse (kølemiddel mellem ude- og indedel).

Udedelen bliver lanceret i en nominel effektserie på 2, 4, 6, 8, 11 samt 15 kW.

Mere fra Robert Bosch A/S

Bosch-koncernen er en førende international virksomhed med fokus på teknik og serviceydelser. Koncernen har ca. 410.000 ansatte på verdensplan (pr. 31.12.2018). Virksomheden opnåede i 2018 en driftsomsætning på 78,5 mia. euro.Bosch-koncernen er opdelt i fire forretningsområder: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods og Energy and Building Technology. Som førende IoT-virksomhed t…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere