08.01.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Nyhed: Få de basale bogføringsværktøjer helt gratis med Billy Basic

Indhold fra partner Hvad er dette?

Billy Regnskabsprogram gør det nemt for små virksomheder, at holde styr på økonomien. Med det nye Billy Basic abonnement kan du klare din fakturering, bogføring af regninger og momsafregning helt gratis.

Billy Basic passer til små virksomheder med behov for basale bogføringsværktøjer. Med Basic-abonnementet får du adgang til flere funktioner end det tidligere. Nu kan du både fakturere, bogføre regninger og momsafregne helt gratis.

Det får du med Billy Basic:

  • Fakturering

  • Regninger

  • Momsafregning

  • Programsupport pr. e-mail

Med Billy Basic har du mulighed for at bogføre 500 posteringer pr. 12 måneder. Hvis du lige har startet din virksomhed eller driver en mindre virksomhed, vil de fleste opleve, at 500 posteringer opfylder deres behov.

Opret en Basic-konto og få Billy Regnskabsprogram helt gratis.

Tillægsmoduler

Med tillægsmodulerne får du fleksibilitet. Du kan nemlig tilkøbe lige netop det, du har behov for.

Skulle du få brug for flere posteringer med tiden, kan du vælge tillægsmodulet med ubegrænsede antal posteringer. Du kan også vælge ekstra brugere og fuld support. Og får du brug for endnu flere funktioner, så kan du vælge Billy Premium.

Billy er klar til at vokse med dig og din virksomhed

Når din virksomhed får vokseværk, vil det også stille større krav til dit regnskabsprogram. Med Billy Premium har du fuld adgang til alle funktioner, og et regnskabsprogram som gør det nemt at holde styr på økonomien hele vejen rundt.

Her får du et par udvalgte funktioner fra Billy Premium:

  • Integrationer og Apps: Billy har integrationer til en lang række andre programmer. En integration gør, at de to programmer kan tale sammen. Det betyder automatisering og sparet tid på bogføringen.

  • Billy Mobil-App: Med Mobil-Appen kan du klare bogføringen på farten.

  • Opbevaring af bilag i skyen: Når dine bilag ligger i skyen, slipper du for at tænke på lagerplads, back-up og sikkerhed.

  • Fuld support: Selv om brugervenlighed er essensen af Billy, så kan der jo blive behov for hjælp. Når det sker, kan du vælge at ringe, skrive en mail eller taste løs i chatten.

  • Fakturadesigner: Med fakturadesigneren kan du give dine fakturaer et professionelt udseende med din virksomheds logo, skrifttype og meget mere.


Prøv Billy Regnskabsprogram helt gratis og find ud af om dét er det rigtige for dig.

Mere fra Billy Regnskabsprogram

Billy Regnskabsprogram

www.billy.dk

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Vores regnskabsprogram er nemlig bygget til at gøre livet lettere for dig som selvstændig, så du kan bruge mindre tid på regnskab og mere tid på din virksomhed.Du behøver med andre ord hverken at være revisor eller bogholder for at kunne bruge Billy. Det er nemt at sende fakturaer, scanne kvitteringer og afregne moms med få klik. Og du har altid…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere