15.10.2018  |  EL  |  Byggeri

Nyt Bispebjerg - laboratorie- og logistikbygning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 9. oktober blev Nyt Bispebjerg - laboratorie- og logistikbygning indviet. I WK har vi stået for udførelsen af de tekniske installationer i et one company samarbejde med Per Aarsleff.

Laboratorie- og Logistikbygningen er en del af projektet Nyt Hospital Bispebjerg, som også omfatter nybyggeri af et parkeringshus, en teknikbygning og et Akuthus.

Laboratorie- og Logistikbygningen er på ca. 10.000 kvm. og indeholder laboratorier, logistik- og lagerfaciliteter samt fælles forskningsfaciliteter for hospital og psykiatri.

I WK har vi stået for alle de tekniske installationer bestående af EL, VVS, Ventilation og Sprinkler. Projektet er udført i et one company samarbejde med vores søsterselskab, Per Aarsleff. 

Mere fra Wicotec Kirkebjerg A/S

Wicotec Kirkebjerg A/S

www.wk.dk

ALLE KOMPETENCER UNDER ÉT NAVN Wicotec Kirkebjerg A/S er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører. Vi beskæftiger over 1000 medarbejdere med afdelinger over hele landet. Mange års erfaring, solide kunderelationer og en bred kompetenceflade giver os en stærk profil inden for teknikentreprenørsegmentet. Vi kan byde ind på all…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere