Wicotec Kirkebjerg A/S

www.wk.dk

Om

ALLE KOMPETENCER UNDER ÉT NAVN
Wicotec Kirkebjerg A/S er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører. Vi beskæftiger over 1000 medarbejdere med afdelinger over hele landet.

Mange års erfaring, solide kunderelationer og en bred kompetenceflade giver os en stærk profil inden for teknikentrepren…

Læs mere  

Om

ALLE KOMPETENCER UNDER ÉT NAVN
Wicotec Kirkebjerg A/S er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører. Vi beskæftiger over 1000 medarbejdere med afdelinger over hele landet.

Mange års erfaring, solide kunderelationer og en bred kompetenceflade giver os en stærk profil inden for teknikentreprenørsegmentet. Vi kan byde ind på alle store teknikentrepriser – uanset kompleksitet og omfang.

TOTALT SYSTEMANSVAR OG SKARP PROJEKTSTYRING
Wicotec Kirkebjerg tilbyder totalt systemansvar og kan kombinere alle nødvendige tekniske kompetencer tværfagligt. Det betyder, at vores kunder kun skal henvende sig ét sted. Vi er med hele vejen fra projektering, gennemførelse af entrepriser og udførelse af efterfølgende servicearbejder. Med alle kompetencer under ét tag kan vi sikre optimal kvalitet på alle fagområder, en gennemsigtig proces med færre interessenter og dermed en skarpere kommunikation og projektstyring.

NY VIDEN, NY TEKNOLOGI OG KONTINUERLIG UDDANNELSE
Som pionerer inden for anlægs-, bygge- og installationsbranchen har vi som målsætning at være på forkant i alle led og på alle fagområder. Vi garanterer, at dit projekt altid udføres med den nyeste teknologi og viden tilgængelig på markedet. Ansatte hos Wicotec Kirkebjerg bliver løbende efteruddannet, og vi kan derfor altid stille de rette kompetencer til rådighed.

STABIL SAMARBEJDSPARTNER OG ET GODT STED AT ARBEJDE
Wicotec Kirkebjerg har en støt stigende projekttilgang. På baggrund af mange års projekter udført på fagligt professionelt topplan, har vi skabt langsigtede kunderelationer, hvor gensidig respekt og tillid er i højsædet.
Som arbejdsplads vil vi være førende, og derfor stræber vi efter at være en attraktiv og innovativ virksomhed, der udvikler sine medarbejdere, så vi sikrer, at vi har de dygtigste folk i branchen.

EN PROFESSIONEL OG ANERKENDT TEKNIKENTREPRENØR
Wicotec Kirkebjerg løfter mange typer projekter. Såvel enkeltstående fagentrepriser som teknikentrepriser, der kræver tværfaglig indsats. Vores kunder inkluderer offentlige og private bygherrer, hospitaler, kraft/varmeværker, forsyningsselskaber, medicinalindustri, fødevareindustri, boligselskaber m.fl.

Kontaktpersoner

Pernille Knudsen

Kommunikation og markedsføring

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere