20.03.2023  |  EL  |  El-materiel

Wicotec Kirkebjerg skifter diesel ud med el

Teknikentreprenør og servicepartner Wicotec Kirkebjerg outsourcer sin nuværende maskinpark. Outsourcingen er et skridt på vejen mod at nå selskabets strategiske målsætning om at reducere CO2 udledningen.

Med udgangen af marts har den knap 1400 mand store teknikentreprenør og servicepartner valgt at frasælge de gravemaskiner, dumpere og lignende materiel, der hører til i koncernens anlægsforretning og vil fremover leje miljøvenligt eldrevet materiel i videst muligt omfang.

”I Wicotec Kirkebjerg arbejder vi konstant og målrettet for at drive en konkurrencedygtig forretning, hvor vi står stærkt på markedet, er attraktiv for kunder og samarbejdspartnere og ikke mindst tager ansvar for at drive den grønne omstilling. Derfor har vi valgt fremover at outsource alle større dieseldrevne entreprenørmaskiner”, siger administrerende direktør i Wicotec Kirkebjerg Brian Ludvigsen.

Læs også: Speederen skal i bund for at få mere grøn strøm

Tiltaget er dermed et skridt på vejen mod en grøn maskinpark.

”Vi har i vores strategi frem mod 2025 en målsætning om at reducere vores CO2-udledning betragteligt. Med den konkrete løsning – som er udviklet i et partnerskab med GSV Materieludlejning - kan vi monitorere udledningen af CO2 og dermed vores miljøpåvirkning. Det er et vigtigt skridt på vejen til en stadig grønnere forretning og også noget, vi i stigende grad ser som et krav fra kunder, samarbejdspartnere og myndigheder”, siger Brian Ludvigsen.

Generelt vil Wicotec Kirkebjerg få lettere ved at omstille forretningen i takt med, at samfund og marked trækker i en mere elektrificeret og grønnere retning.

”Med den konkrete løsning råder vi altid over den nyeste teknologi på markedet og har samtidig kun de maskiner, vi konkret har brug for. Det er til stor gavn for både miljøet og vores kunder”, siger Brian Ludvigsen.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere