29.05.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Ebmpapst vil lægge hus til innovation og erfaringsudveksling

Ebmpapst slår dørene op for sit 200 m2 store Fanlab, som er et åbent showroom, udviklings- og uddannelsescenter.

Den 31. maj bliver den røde løber rullet ud hos den danske afdeling i ventilationsvirksomheden Ebmpapst i Brøndby.

Her er ventilations- og installatørbranchen inviteret til åbningen af det 200 m2 store Fanlab, som blandt andet rummer et værksted, showroom og mødefaciliteter. 

Læs også: Ebmpapst bliver medlem af Ingeniører Uden Grænser 

Alt fra start-ups til kunders kunder kan bruge stedet til eksempelvis uddannelsesaktiviteter, produktudvikling og de månedlige salgsmøder.

”Med Fanlab håber vi at skabe et rum, hvor vi kan erfaringsudveksle og skabe nye innovative løsninger. Vi har lyst og ressourcer til at bidrage til det marked, vi opererer i, og derfor har alle mulighed for at låne Fanlab til sine egne formål”, siger Torben Lintrup Kirkholt, adm. direktør hos Ebmpapst Danmark.    

Fremadrettet vil Ebmpapst stille Fanlab til rådighed til større arrangementer inden for branchen, oplyser virksomheden.

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere