18.06.2020  |  EL  |  Belysning

Nyt indbygnings tilbehør

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skab et personligt og grafisk udtryk med dekorativt tilbehør til indbyggede armaturer på 600x600

Skab et personligt og grafisk udtryk med dekorativt tilbehør til indbyggede armaturer på 600 x 600.
Der er mange versioner at vælge imellem, og alle er lige lette at montere, så du uden problemer kan udskifte dem, når du vil.

I store kontorer og åbne arbejdsområder, er indbyggede LED-paneler i loftet en populær løsning.
Selv om de allerede har mange fordele, såsom lavt energiforbrug og flexibelt udnyttelse af lokalerne, så kan man faktisk forbedre dem endnu mere.


Fagerhults dekorative tilbehør passer fint til vores 600x600 armaturer og giver et nyt udtryk i de mest anonyme lokaler, uden at være for dominerende.
Med en effektiv afskærmning af LED-panelet, f.eks. med tilbehøret Compago eller Fence, mindskes den synlige overflade på armaturet når man ser det på afstand og sænker middelluminansen. Dette giver et mere behageligt alment lys i lokalet. Desuden bliver loftet mere livligt og gør det nemmere for øjet at navigere i end det er tilfældet hvis loftet har en helt jævn overflade.


Tilbehøret monteres enkelt på eksisterende armaturer, enten rundt om dem (Fence og Sky ramme) fastgørelse i det nedhængte loft, eller med armaturet placeret ovenpå (Ice, Edge, Circle og Compago).
Uanset hvilken løsning man ønsker, er monteringen simpel og kræver hverken brug af værktøj eller kabler.

Tjek det nye tilbehør ud lige her

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult  Vi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs. Med vores omfattende viden om belysning og vores brede sortiment får du en partner til hele projektet. Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.  For os handler bæredygtighed om balance…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere