13.03.2017  |  VVS  |  Branchen

Mød den moderne installatør på VVS’17

VVS'17 får i år det overordnede tema "Den moderne installatør". Temaet bliver bakket op af et nyt og fagligt bredt funderet konferenceprogram, som skal tiltrække flere besøgende til årets branchebegivenhed.

Når VVS'17 slår dørene op til årets messe 26-28. april, bliver det med et helt nyt konferenceprogram. Tidligere har VVS-messerne haft det udstillerbårne område "Energiens Torv", men i år har man valgt at give plads til fagligt funderede konferencer.

Temaet for VVS'17 er "Den moderne installatør". I årets konferenceprogram er der særligt fokus på at give de besøgende brugbar viden med hjem, blandt andet om digitaliseringen i VVS-branchen, hvordan du arbejder med apps, energibesparelser, indtjening og bundlinje.

Samlet giver de mange konferenceindlæg et bud på, hvordan VVS-branchen kommer til at udvikle sig i fremtiden.

”Jeg glæder mig over, at vi har sammensat et konferenceprogram med et højt fagligt niveau. Samtidig er det faglige program så bredt, at vi kommer hele vejen rundt om branchen og fremtidens produkter. Det tegner sig til at blive en rigtig god messe af international kaliber”, siger Michael Helm, messechef for VVS'17.

Det er virksomheder og organisationer som Arbejdsgiverne, Tekniq, BDO, FM Mattsson Mora Group Danmark, RoboCluster og EG Byg & Installation, som står for de faglige konferencer.

Konferencerne vil indeholde både paneldebat, små workshops og mange inspirerende indlæg, som er gratis at deltage i for besøgende og udstillere på VVS'17. Arrangementerne vil finde sted i Glasområdet mellem hallerne A, B og C.

VVS'17: Den største VVS-messe
Allerede tidligt kunne VVS'17 melde fuldt booket til årets messe. Det er lykkedes VVS'17 at samle rekordmange virksomheder og organisationer, når flere end 200 udstillere fylder hallerne i Odense Congress Center.

”Vi har aldrig haft så højt et antal udstillere til en messe samlet under vores tag, som vi har til VVS'17”, siger messechef Michael Helm.

I 2015 var der 197 udstillere til VVS'15 med de tre største haller samt halvdelen af Hal B fyldt. Til VVS'17 er alle fire haller fyldte, hvilket både skyldes et højere antal udstillere, men også større stande fra flere af de toneangivne virksomheder.

VVS'17 arrangeres i samarbejde med brancheorganisationen Veltek.

- JKK 

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere