06.02.2020  |  EL  |  Belysning

Case: Nyt lys til de gamle maltbygninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bryggeriet Fuglsang i Haderslev har ombygget en af de tidligere malteribygninger til administration, kantine og udstilling.

Luminex har sammen med arkitekt firmaet Mejeriet været med til at projektere belysningen.

Opgaven for Luminex har her været at fremstille profil armaturet MATRIC LED  på mål der passer til pladerne i kantinen. De perforerede stålplader, der benyttes til malt produktion, er anvendt som loftplader.
Nogle af profilerne er med LED og SATINE afdækning og andre med en strømskinne for spot således der er mulighed for at skabe individuel lys miljø.

I det åbne kontor landskab er der anvendt BASIC P1 LED pendler med oplys som generel belysning. Rummet er i forvejen godt oplyst på grund af loftsvinduerne. BASIC P1 levere supplerende belysning, på dage med sparsom naturligt dagslys. 

På arbejdsbordene er anvendt LUCILLE LED bordlampe med holder som er planforsænket i bordpladen og gør det muligt at have et direkte og fokuseret lys.

Se flere billeder fra Fuglsang Bryggeri her.

Har du et projekt der kræver special løsninger, er du velkommen til at give os et kald på 76 26 67 00

Tags: LUMINEX A/S

Mere fra LUMINEX A/S

LUMINEX A/S

www.luminex.dk/

Engagement, viden, ansvar og kvalitet er nøgleord for Luminex, når vi arbejder med et belysningsprojekt. Typisk ligger udfordringen i at få løsning og økonomi til at gå op i en højere enhed.Mange tror, at et billigst belysningsanlæg automatisk også er et mindre godt anlæg - det behøver ikke være sådan.I samarbejde med vores mangeårige europæiske leverandører har vi udført mange opgaver, der specif…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere