05.01.2018  |  EL  |  Sanitet

Nyt priskatalog fra Oras

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så er den nye prisliste for 2018 fra Oras på vej hjem fra trykkeriet, men den digitale version ligger allerede klar til dig.

Så er den nye prisliste for 2018 fra Oras på vej hjem fra trykkeriet, men den digitale version ligger allerede klar til dig.

Du kan hente den digitale version her

Har du brug for et trykt eksemplar af prislisten, sender vi det gerne til dig – send venligst en e-mail på info.denmark@oras.com, med navn og adresse samt det antal, som du har brug for.

Vores katalog er dit daglige værktøj, når du har brug for information om vores armaturer – i 2018 vil du støde på en række nyheder såsom:

  • Oras Electra – flere nye modeller ser dagens lys. Udløbstudene 6188 og 6189 med al elektronik indbygget ligger klar på vort lager. Det samme gør en række kendte modeller, der nu også fås med en Bluetooth sensor, så du let kan lave justeringer på armaturet fra din mobiltelefon. Udvalgte Oras Electra modeller fås ligeledes i en trykløs udgave.
  • Oras Medipro – en serie specielt til sundhedssektoren. Serien er blevet udvidet med berøringsfri modeller, som er udstyret med en Bluetooth sensor, der kan betjenes med Oras App. Armaturerne ligger klar til levering på vores lager.

Udover nyhederne, så indeholder kataloget som altid:

  • Alle Oras’ armaturer og reservedele
  • Guide til valg af rigtig Oras Electra afhængig af brugssted og konditioner
  • Markedets største udvalg af berøringsfri armaturer

Mere fra Oras Armatur A/S

Oras Armatur A/S

www.oras.com

Oras udvikler, producerer og markedsfører armatursystemer og det dertil hørende tilbehør. Ved at anvende multiteknologi i alle vore produktionsprocesser er vi stand til at producere den ideelle kombination af messing, plast og elektronik.Når vi udvikler og producerer brugervenlige produkter, sker det på baggrund af årtiers erfaring med at designe armaturer og bruge mange forskellige materiale…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere