07.06.2022  |  VVS  |  Sanitet

Oras Stela forener design, funktionalitet og bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med sit stilfulde design, intelligente funktionalitet og miljøvenlige vandforbrug forener Oras Stela ønsket om elegante vandhaner og kravet om et bæredygtigt, intelligent vandforbrug.

Med sit elegante design passer Oras Stela vandhanen smukt ind på det stilfulde badeværelse. Baseret på geometriske former skaber det bløde, kubiske design og slanke proportioner et look, der er både moderne og tidløst elegant. Udover det stilfulde design er Oras Stela serien designet til at passe til enhver håndvask.

Fascinerende vandfald til lyden af rislende vand

Med Oras Stela bliver blikket ikke kun tiltrukket af vandhanen selv, men også af vandstrålen. Oras Stela serien omfatter en model med bredt vandudløb, som får vandet til at flyde ned i vasken som et vandfald.

Oplev den beroligende følelse af vandfald mens synet og lyden af den stille rislen fra vandstrålen nydes. På trods af det fascinerende vandfaldsudløb er vandgennemstrømningen begrænset til seks l/per min., hvilket sikrer et miljøvenligt vandforbrug.

Oras Stela serien omfatter også modeller med runde luftblandere, som er integreret på undersiden af tuden for ikke at forstyrre det stilrene design, og sikrer at vandet strømmer ned i vasken ud at sprøjte. For at undgå stænk over kanten af vasken, kan udløbsvinklen justeres manuelt til vaskens proportioner.

LÆS OGSÅ: Månedens udfordring: Styr på energimål, data og dokumentation

Designet til at spare på vandet

Skab et mere bæredygtigt vandforbrug med Oras’ sortiment af Stela vandhaner uden at gå på kompromis med ønsket om et stilfuldt badeværelse. Hele Oras Stela serien er udstyret med en vandbesparende funktion så vandforbruget reduceres med op til 50 procent og sikrer et miljøvenligt vandforbrug.

Takket være intelligent sensorteknologi løber vandet på de berøringsfri vandhaner kun, når håndbevægelse registreres og medvirker til at reducere vandforbruget uden at gå på kompromis med komforten.

En perfekt balance mellem design og intelligent teknologi

”Den infrarøde sensor sikrer, at håndbevægelser registreres præcist. Den Bluetooth forbundne vandhane kan tilsluttes den praktiske Oras App for at justere armaturets indstillinger såsom sensorfølsomhed, vandløbetid, vandtemperatur, automatiske gennemskylninger samt give værdifuldt indblik i vandforbruget. Oras Stela fås både som berøringsfri- og etgrebsarmaturer”, lyder det fra Oras.

Nem justering til vaskens proportioner

For at undgå stænk over kanten af vasken, kan udløbsvinklen justeres manuelt til vaskens proportioner så vandet strømmer ned i håndvasken uden at sprøjte. Luftblanderen er samtidig nem at fjerne og rengøre så man aldrig skal bekymre sig om ophobning af kalk.

-AKJ

Mere fra Oras Armatur A/S

Oras Armatur A/S

www.oras.com

Oras udvikler, producerer og markedsfører armatursystemer og det dertil hørende tilbehør. Ved at anvende multiteknologi i alle vore produktionsprocesser er vi stand til at producere den ideelle kombination af messing, plast og elektronik.Når vi udvikler og producerer brugervenlige produkter, sker det på baggrund af årtiers erfaring med at designe armaturer og bruge mange forskellige materiale…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere