13.01.2022  |  EL  |  Energi

Nyt tankkort til mobilen øger overblikket og reducerer dieselregningen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Byggefirmaet Vognsen & Co. har udfaset deres fysiske OK-tankkort til virksomhedens nye mobil-tankkort. For at spare tid og få fuldt overblik over køb og kørte kilometer, har byggefirmaet omstillet sig til den digitale løsning.

For Thomas Lykkegaard, indkøbschef i det østjyske byggefirma Vognsen & Co., er OK’s omstilling fra fysiske til digitale tankkort på mobiltelefonen en helt naturlig del af en større transformation.

”Det første, du fokuserer på som indkøbschef, er ikke dine tankkort. Det var byggematerialerne”, fortæller Thomas Lykkegaard. Men Thomas opdagede hurtigt potentialet i den digitale løsning. I dag har alle tømrerne deres tankkort på mobiltelefonen.

”Mobiltelefonen glemmer du sgu aldrig”, som Thomas siger med et smil.

De cirka 70 mobil-tankkort administrerer Vognsen & Co. i OK’s digitale selvbetjeningsløsning. De digitale tankkort er koblet til bilerne. På den måde har administratoren altid overblik over alle køb og kørte kilometer. Og det fulde overblik har samtidig betydet, at byggefirmaet har sparet på dieselregningen.

”OK’s mobil-tankkort fungerer bedre end andre kort. Det har gjort arbejdet lettere og lynende hurtigt”, siger Thomas Lykkegaard.

Mobil-tankkortet har gjort, at Vognsen & Co. har fået fuldt overblik over hver eneste liter, på hver eneste bil, og at medarbejderne er blevet bedre til at indtaste kilometer. For Thomas Lykkegaard har det været let og ubesværet at komme i gang.

”En halv dag med OK, så kørte alting,” fortæller han.

-AKJ

Mere fra OK a.m.b.a.

OK a.m.b.a.

https://www.ok.dk/erhverv

  • ok@ok.dk
  • 70121233
  • Åhave Parkvej 11, 8260 Viby J, Danmark

OK er mere end bare benzin og diesel – sådan styrker vi din virksomhed OK a.m.b.a. er et 100% danskejet energiselskab, som primært er kendt for at drive mere end 750 tankstationer fordelt over hele landet. Men vi er meget mere end det. Vi har Danmarks største sortiment af energiprodukter til virksomheder – og har hele tiden fokus på at skabe nye innovat…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere