19.07.2022  |  EL  |  Virksomhedsdrift

OK sikrede overblik ved EM 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mens Europas stærkeste fodboldlandshold dystede ved EM 2021, sikrede OK’s mobil-tankkort, at DBU havde overblik over alle tankninger og transaktioner, når spillertrupperne blev transporteret rundt. I stedet for et fysisk tankkort i hver bil tankede DBU’s chauffører med en smart app. Nemt og sikkert.

Der er mange ting, der skal spille i kulisserne, når det danske landshold løber på grønsværen. Sådan var det også ved EM 2021, hvor OK’s digitale tankkort sikrede, at arrangørerne kunne holde styr på alle tankningerne, når VIP-personer, spillere og andre blev transporteret rundt.

Rasmus Christensen var ansat hos UEFA som Event Transport Manager. Med ansvaret for den interne transport i Danmark, fortrinsvist i København og omegn, skulle han styre den store flåde på 68 biler, som Volkswagen stillede til rådighed.

LÆS OGSÅ: Tyskland skruer op for gasberedskabet - Danmark afventer stadig

Mange chauffører, mange fordele

Rasmus Christensen, DBU’s Event Transport Manager, er begejstret for løsningen. ”OK’s løsning er en personificeret løsning, som følger chaufføren i stedet for bilen. Tankkortet ligger nemlig i OK’s app på chaufførernes telefoner,” fortæller Rasmus Christensen og uddyber:

”Samtidig kom relevante data omkring tankningerne, så vi skulle ikke ud og bruge tid på at indhente bilag. Vi havde fuldt overblik og kunne styre det hele i OK’s digitale selvbetjeningsunivers.”

Sparer tid på bilag

Det store overblik gav også større sikkerhed. Danmark var det land med færrest tankninger, som var svære at spore efterfølgende, ud af alle EM-landene.

”Vi er suverænt dem, som har brugt kortest tid på at behandle bilag efterfølgende,” siger Rasmus Christensen. Med OK’s mobil-tankkort kan du oprette og lukke digitale tankkort med få klik. Sikkert og hurtigt.

Større sikkerhed og fleksibilitet

”Vi havde mellem 130 og 160 chauffører, dels som frivillige, dels professionelle limousinechauffører. Det havde været en stor administrativ og logistisk opgave, hvis vi skulle have brugt fysiske kort,” siger Rasmus Christensen og konstaterer:

LÆS OGSÅ: Rekord få virksomheder efteruddanner ansatte

”Risikoen for svind er minimal med OK’s løsning, fordi der er en klar kobling mellem tankningen og personen, der har tanket. Det gav os en større sikkerhed end fysiske tankkort,” fortæller Rasmus Christensen, Event Transport Manager. Samtidig ligger kortet heller ikke frit fremme i bilerne.

Nemt at tanke. Og vaske.

Udover at tanke kan chaufførerne vaske bilerne med appen.

Som Rasmus Christensen fortæller: ”Det giver en kæmpe fleksibilitet, at OK holdt udvalgte vaskehaller åbne, når det var nødvendigt, så vores chauffører kunne vaske bilerne døgnet rundt.

-AKJ

Mere fra OK a.m.b.a.

OK a.m.b.a.

https://www.ok.dk/erhverv

  • ok@ok.dk
  • 70121233
  • Åhave Parkvej 11, 8260 Viby J, Danmark

OK er mere end bare benzin og diesel – sådan styrker vi din virksomhed OK a.m.b.a. er et 100% danskejet energiselskab, som primært er kendt for at drive mere end 750 tankstationer fordelt over hele landet. Men vi er meget mere end det. Vi har Danmarks største sortiment af energiprodukter til virksomheder – og har hele tiden fokus på at skabe nye innovat…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere