10.10.2016  |  EL  |  Branchen

Olesen & Jensen overtager CTS-forretning

Per 1. november har SE Energi & Klima overdraget sin CTS-forretning til Olesen & Jensen.

Energi- og telekoncernen SE Energi & Klima underskrev i sidste uge en aftale, der overdrager virksomhedens CTS-forretning til elinstallationsvirksomheden Olesen & Jensen. Overtagelsen indebærer alle fire CTS-afdelinger i henholdsvis Esbjerg, Kolding, Aarhus og Ringsted og træder i kraft den 1. november i år.

Olesen & Jensen ønsker med opkøbet at fortsætte SE’s arbejde med de energibesparende klimaanlæg og dermed at bygge videre på forretningens stærke kompetencer og kunderelationer.

”CTS-forretningen vil komme til at supplere vores nuværende aktiviteter på glimrende vis, og samtidig gøre det muligt for os at videreudvikle på et område i vækst. O&J CTS bliver et selvstændigt aktieselskab for at sikre optimal fokus på det spændende forretningsområde. Det skylder vi både kunder og medarbejdere”, siger Claus Boel, direktør i Olesen & Jensen.

Læs også: Egedal Kommune: CTS-system gavner både indeklimaet og økonomien

Overdragelsen sker i tråd med SE-koncernens ønske om at skabe en mere enkel og fokuseret erhvervsforretning. Ud over energieffektivisering leverer SE blandt andet el, fiberbredbånd og kabel-tv.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere