29.09.2016  |  VENTILATION  |  Indeklima

Egedal Kommune: CTS-system gavner både indeklimaet og økonomien

Den sjællandske kommune har effektiviseret styringen af indeklimaet med CTS. Tiltaget har højnet kvaliteten og samtidig sparret kommunen for mange tusinde kroner.

Et nyt CTS-system bringer glæde i Egedal Kommune. Med brugen af CTS – Central Tilstandskontrol og Styring – er det nemlig blevet muligt for kommunen at styre og overvåge ventilation, varme og brugsvandproduktionen centralt og effektivt, skriver byensejendom.dk.

”Det er en fantastisk løsning, som vi er stolte af at have taget i brug, ikke mindst fordi systemet kan styres centralt og skaber bedre indeklima, men også fordi driften nu er langt mere effektiv og kvalitetssikker”, fortæller Carsten Simonsen, fagkoordinator hos Center for Ejendomme & Intern Service.

Læs også: Schneider Electrics ESCO-forretning skaber vækst

Indtil videre er der investeret i tre serveranlæg fra Schneider Electronic, Honeywell og Trend. Serverne dækker i alt 31 bygninger i kommunen og styres ubesværet af én enkelt tekniker. Det betyder, at kommunen slipper for tunge ekstraudgifter til eksterne teknikere.

Læs også: Intelligent styring og adfærdsregulering nedsætter energiforbruget

Egedal Kommune håber, at alle bygninger i fremtiden vil kunne komme med på CTS-systemet.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere