16.02.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Omsætning og indtjening stiger i Bravida Danmark

I 2017 steg Bravida Danmarks omsætning med 12 procent til 2.547 millioner svenske kroner.

I 2017 steg Bravida Danmarks omsætning samlet med 12 procent til 2.547 millioner svenske kroner mod 2.278 millioner svenske kroner i 2016. Stigningen er primært drevet af installationsvirksomheden, oplyser Bravida i en pressemeddelelse.

Det samlede driftsresultat for 2017 steg med 15 procent og blev 130 millioner svenske kroner mod 114 millioner svenske kroner året før. Det svarer til en driftsmargin på 5,1 procent mod 5,0 procent i 2016.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Dermed har Bravida Danmark, på trods af en række nedskrivninger i 2017, realiseret den højeste omsætning og indtjening siden Bravida-koncernen overtog Semco Danmark i 2003.

Læs også: Bravida vinder kæmpe VVS-ordre på hospital

”For første gang passerer vores driftsresultat 100 millioner danske kroner for et regnskabsår. Set i lyset af, at vi blev ramt af en række nedskrivninger i 2017, er det et yderst tilfredsstillende resultat. Samtidig er det positivt, at de initiativer, vi har sat i søen for at styrke vores serviceforretning, begynder at give resultater. Vores overordnede mål er, at service skal udgøre mindst 50 procent af Bravidas omsætning. Det mål vil vi have stor fokus på at opnå fremover”, siger administrerende direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

- JKK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere