28.11.2018  |  EL  |  Byggeri

Opførelse af underjordisk parkeringshus hos DSV

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som en del af Aarsleff-koncernen er WK netop ved at afslutte de tekniske installationer i 20.000 m2 stort underjordisk parkeringshus hos DSV i Hedehusene.

DSV A/S er et verdensomspændende dansk transportfirma og er blandt de allerstørste transportudbydere i verden. I tilknytning til DSV’s hovedkvarter på Hovedgaden 630 i Hedehusene ønskes parkeringsfaciliteterne udvidet med et underjordisk parkeringshus under dele af de eksisterende parkeringsarealer.

DSV har indgået kontrakt med Per Aarsleff A/S i totalentreprise. Som en del af Aarsleff-koncernen og qua vores One Company samarbejdsform med Per Aarsleff A/S, er det WK som står for alle de tekniske installationer herunder kloak-, vand-, sprinkler-, varme-, ventilation og El installationer samt tilslutning af eksisterende fiberforbindelse og etablering af elevatorer.

Projektet er ved at nå den afsluttende fase. P-kælderen er blevet dimensioneret således, at fremtidig udvidelse af anlægget er muligt.

Mere fra Wicotec Kirkebjerg A/S

Wicotec Kirkebjerg A/S

www.wk.dk

ALLE KOMPETENCER UNDER ÉT NAVN Wicotec Kirkebjerg A/S er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører. Vi beskæftiger over 1000 medarbejdere med afdelinger over hele landet. Mange års erfaring, solide kunderelationer og en bred kompetenceflade giver os en stærk profil inden for teknikentreprenørsegmentet. Vi kan byde ind på all…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere